Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fotbalistul Kevin Anin, de la OGC Nice, in stare grava dupa un accident rutier

B1 B1,
Fotbalistul Kevin Anin, de la OGC Nice, in stare grava dupa un accident rutier

Mijlocasul echipei OGC Nice, Kevin Anin, este internat in stare grava dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in noaptea de luni spre marti, informeaza Le Parisien. Fotbalistul a suferit mai multe. continuă pe B1

Fotbalist de la Otelul in stare grava dupa ce a fost injunghiat

Samuel Cojoc, fotbalistul echipei Otelul Galati, se afla internat in stare grava, dar stabila, la Spitalul Judetean din Galati dupa ce a fost injunghiat luni seara.

O fetita se afla in stare grava dupa ce si-a rasturnat un ceainic cu apa clocotita peste ea

Un moment de neatentie a parintilor s-a soldat cu accidentarea grava a unui copil de aproape doi ani. Lasata fara supraveghere, fetita s-a intins la marginea mesei si a tras peste ea ceainicul cu apa clocotita, oparindu-si 30% din suprafata corpului.

Un copil de zeci ani se afla in stare grava, dupa ce poarta de pe un teren de fotbal i-a cazut in cap

O competitie de fotbal, organizata in orasul Pucioasa, s-a terminat rau pentru un baiat de doar 10 ani. in timpul pauzei, copilul, care venise impreuna cu tatal, a fost suprins de poarta care a cazut peste el. Minorul are rani grave la cap si a fost transportat la Spitalul Floreasca din capitala, pentru ingrijiri de specialitate.

Un turist german a fost impuscat in Rio de Janeiro: Se afla in stare grava, prezentand o plaga in zona ficatului

Un turist german a fost impuscat, vineri, in Rio de Janeiro, in prezent aflandu-se in stare grava, relateaza Reuters. Frank Daniel Benjamin de 25 ani, a fost impuscat intr-una din suburbiile sarace ale.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )