Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO+VIDEO. Ora Pamantului, celebrata din Cambodgia pana in Franta

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Ora Pamantului, celebrata din Cambodgia pana in Franta

Ora Pamantului a fost celebrata in tari din toata lumea, in intervalul 19. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO Sediul Miscarii Populare din Sectorul 1 a fost vandalizat, iar Eugen Tomac ii suspecteaza pe cei de la PSD

Sediul Miscaarii Populare din Sectorul 1 a fost vandalizat, vineri. Liderul PMP, Eugen Tomac, spune ca vinovati sunt cei de la PSD care le-ar fiu transmis in repetate randuri ca nu vor avea parte de o campanie usoara.

FOTO. Luminile au fost stinse in Australia in cadrul actiunii Ora Pamantului

Opera House si podul Harbour Bridge din orasul australian Sydney si-au stins luminile sambata seara ora locala) in cadrul actiunii Ora Pamantului.

FOTO. Earth Hour 2016: Cum sarbatoresc romanii Ora Pamantului

Ora Pamantului va fi marcata si in Romania, in 42 de orase din toata tara, informeaza World Wide Fund WWF). Toate luminile se vor stinge, intre ora 20. 30 si ora 21. 30, si in casele a altor doua miliarde de oameni din intreaga lume.

FOTO. Romania stinge lumina in institutii din 42 de orase, cu ocazia evenimentului Ora Pamantului

42 de orase au participat, sambata, 19 martie, la evenimentul global Ora Pamantului, cand in intervalul orar 20,30 - 21,30 au fost organizate evenimente dedicate, ce vor culmina cu stingerea simbolica a luminilor de catre institutii publice, companii, centre culturale, organizatii si chiar cetateni obisnuiti.

ORA PAMANTULUI: Romania marcheaza Ora Pamantului prin stingerea simbolica a luminilor, la ora 20:30

Patruzeci si doua de orase din Romania au anuntat participarea la evenimentul global Ora Pamantului Earth Hour), care va avea loc pe 19 martie, la ora locala 20:30, marcandu-l prin stingerea.

ORA PAMANTULUI: Romania marcheaza Ora Pamantului pe 19 martie prin stingerea simbolica a luminilor

Patruzeci si doua de orase din Romania au anuntat participarea la evenimentul global Ora Pamantului Earth Hour), care va avea loc pe 19 martie, la ora locala 20:30, marcandu-l prin stingerea.

Astazi, intre orele 20:30 si 21:30 se va tine Ora Pamantului, pe bicicleta

Cu ocazia evenimentului Ora Pamantului puteti ajuta la economisirea de curent si, evident, de resurse naturale inchizand lumina in casele voastre si sa iesiti la o plimbare cu bicicleta timp de o ora. Considerata drept o modalitate simbolica de a ne gandi la resursele pe care Pamantul ni le ofera zi de zi, Ora Pamantului [].

Bezna in Bucuresti, sambata seara, pentru a marca Ora Pamantului

Ora Pamantului Earth Hour, se marcheaza pe 19 martie, marile orase ale lumii anuntand ca vor participa la eveniment prin stingerea luminilor. in Romania, acest lucru va avea loc la ora 20.

MAE se alatura campaniei Ora Pamantului

Ministerul Afacerilor Externe se alatura si in acest an campaniei internationale Ora Pamantului Earth Hour), astfel ca astazi, intre orele 20:30 - 21:30, se vor stinge luminile atat in cladirea Centralei MAE, cat si la sediile misiunilor diplomatice, pentru a atrage atentia, in mod simbolic, asupra necesitatii protejarii mediului si a combaterii schimbarilor climatice, potrivit unui comunicat de presa al MAE.

Evenimente in 42 de orase, de Ora Pamantului 2016. Camera Deputatilor, printre institutiile publice care sustin initiativa

Camera Deputatilor va intrerupe iluminatul interior si exterior, sambata, intre orele 20. 30 si 21. 30, pentru a marca Ora Pamantului in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )