Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO+VIDEO. Rascoala pe strazile din Germania: bandele neonaziste ataca barbar imigrantii

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Rascoala pe strazile din Germania: bandele neonaziste ataca barbar imigrantii

Refugiatii si gruparile neonaziste au dus o batalie crancena pe strazile din estul Germaniei, arbitrati de fortele de ordine, care au incercat sa-i apere pe imigranti, cu mult mai putini combatantii decat adversarii lor, in raport de 1 la 5. continuă pe România Liberă

Cafeneaua cu susu-n jos iti da lumea peste cap: atractia turistica devenita vedeta pe retelele sociale FOTO VIDEO

Un local recent inaugurat in Germania a devenit peste noapte atractie turistica. Oameni din toata tara, dar si turisti vin aici ca sa se fotografieze in cafeneaua construita invers si amenajata in acelasi fel.

Ritual traditional bizar in capitala Bangladeshului: Suvoaie de sange au curs pe strazile din Dhaka

Musonul si un ritual traditional au transformat apa de ploaie de pe strazile din capitala Dhaka din Bangladesh, in suvoaie de sange, informeaza Washington Post. Milioane de persoane din Dhaka au.

VIDEO Parcul Europa din Rust / Freiburg, cotat din nou printre cele mai bune parcuri de distractii din lume

Cel mai mare parc de distractii din Germania, Parcul Europa din Rust langa Freiburg), a fost din nou desemnat de un juriu international de experti drept unul dintre cele mai bune parcuri de distractii din lume, scrie Der Standard.

Soacra lui Victor Ponta, incasari de peste 100.000 de euro de la un mare producator de cartofi din Germania

Soacra lui Victor Ponta, Mariana Sarbu, a incasat cel putin 100. 000 de euro din partea din partea unei mari companii de cartofi din Germania: Fangmeier GMBH, cu sediul in localitatea Diepholz din.

Ucide-i pe toti intr-un spatiu deschis. Eu as face asta. Discutiile dintre atacatorii din Germania si agentii ISIS, inainte de producerea atentatelor

Presa germana a publicat discutiile dintre cei doi atacatori din Germania, adolescentul afgan care a atacat pasagerii dintr-un tren cu toporul, care a ranit patru persoane, si migrantul sirian, care s-a aruncat.

Doi dintre autorii atacurilor teroriste din Germania au tinut legatura cu agentii gruparii Stat Islamic: Ucide-i pe toti, intr-un spatiu deschis, pentru ca toate cadavrele sa fie intinse pe podea

Discutiile purtate de doi dintre autorii atacurilor teroriste din Germania cu membri ai gruparii Stat Islamic au fost publicate de presa germana. intr-una dintre conversatii, un agent al gruparii jihadiste il sfatuieste pe unul dintre atacatori cum sa actioneze, astfel incat impactul sa fie mai puternic.

FOTO+ VIDEO. Liderul CE invoca 40 de ani de minciuna, in contextul Brexitului

Liderul european Jean-Claude Juncker condamna, in contextul Brexit, 40 de ani de minciuni din partea politicienilor englezi. Presedintele Comisiei Europene a declarat ca votul istoric al Marii Britanii de a parasi UE a demonstrat ca este ceva in neregula in aceasta tara.

FOTO+VIDEO. Semn divin la Ground Zero, locul atentatelor care au schimbat cursul istoriei omenirii acum 15 ani

Ca si alti nenumarati alti privitori, fotograful Rich McCormack a reusit sa imortalizeze un semn divin in timpul momentului special dedicat comemorarii victimelor atentatelor din Statele Unite din 11 septembrie 2001, intr-un eveniment special lansat in urma cu 5 ani.

Un tanar a gasit un mod inedit de a face bani: plimbatorul de oameni a fost asaltat de cereri FOTO VIDEO

Un tanar din Los Angeles a gasit afacerea perfecta. El este platit de clienti doar pentru a se plimba cu acestia, fiind coplesit de cereri.

FOTO + VIDEO. Marele miting de protest in fata Guvernului s-a incheiat. Transportatorii au ajuns la un acord cu Autoritatea de Supraveghere Financiara, pe tema tarifelor RCA

Peste 3. 000 de transporatori s-au adunat, joi dimineata, in Piata Victoriei din Bucuresti, pentru a protesta fata de preturile RCA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )