Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO +18! Rihanna, INTERZISA din cauza unor fotografii NUD!

Devorator Monden Devorator Monden,
FOTO +18! Rihanna, INTERZISA din cauza unor fotografii NUD!

Instagram a inchis temporar contul cantaretei Rihanna, dupa ce artista a postat marti pe aceasta platforma mai multe fotografii in. continuă pe Devorator Monden

Contul de Instagram al Rihannei, inchis temporar din cauza unor fotografii nud

Instagram a inchis temporar contul cantaretei Rihanna, dupa ce artista a postat marti pe aceasta platforma mai multe fotografii in care apare nud, relateaza Huffington Post. Instagram a explicat decizia luata.

Instagram a inchis contul cantaretei Rihanna, din cauza unor poze nud

Instagram a inchis temporar contul cantaretei Rihanna, dupa ce artista a postat marti pe aceasta platforma mai multe fotografii in care apare nud.

Wall Street a inchis in scadere din cauza crizei din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza temerilor cu privire la criza din Ucraina, cu toate ca rata somajului a scazut dramatic in SUA: Dow Jones a cedat 0,28%, iar Nasdaq 0,09%.

35 de morti din cauza tornadelor, in SUA

Cel putin 35 de oameni si-au pierdut viata din cauza tornadele produse duminica si luni in sudul si in centrul Statelor Unite. Aceleasi zone erau amenintate, marti seara de un nou front, anunta presa americana, .

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Infectiile minore risca sa faca numeroase victime din cauza rezistentei la antibiotice

Infectii considerate in prezent minore risca sa faca victime din nou in cazul in care nu sunt luate masuri la nivel global si in mod urgent pentru a lupta impotriva rezistentei la antibiotice, a avertizat Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP si Reuters. Noul raport al OMSarata ca aceasta amenintare grava nu mai este o previziune, ci o realitate in fiecare regiune a lumii, si ca orice persoana, indiferent de varsta si tara sa, poate fi afectata, relateaza Agerpres.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )