Libnet.ro
UNICEF

19:31

FOTO Accident grav, cu sapte raniti, pe DN 7: doua masini s-au ciocnit frontal. Doi copii sunt printre victime

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident grav, cu sapte raniti, pe DN 7: doua masini s-au ciocnit frontal. Doi copii sunt printre victime

Un accident rutier grav a avut loc pe Drumul National 7, intre Deva si Ilia. Doua masini s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului au rezultat sapte raniti. continuă pe Adevărul

VIDEO Grav accident in Bistrita-Nasaud: Doua masini s-au ciocnit, iar una a fost proiectata pe calea ferata unde a fost lovita de o locomotiva

Un grav accident s-a produs, miercuri seara, pe DN 17 D, in judetul Bistrita-Nasaud, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a fost proiectata pe calea ferata, fiind lovita de locomotiva unui tren de persoane. Din primele informatii, patru persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind inconstiente si incarcerate.

Captura spectaculoasa a politistilor de frontiera. Ce au gasit in doua masini

Aproape 5. 000 de pachete de tigari de contrabanda destinate pietei negre din sudul tarii au fost confiscate de politistii din Mehedinti. Agentii au observat doua masini care veneau dinspre malul.

Accident grav in Prahova!Sunt patru victime

Patru persoane au fost ranite, joi, intr-un accident produs pe drumul national 1 A, in judetul Prahova, unde un autoturism s-a ciocnit de un TIR. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei judetene Prahova, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )