Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO Accident intr-o intersectie din Hunedoara: una dintre masinile tamponate a ajuns pe trotuar

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident intr-o intersectie din Hunedoara: una dintre masinile tamponate a ajuns pe trotuar

Doua autoturisme s-au ciocnit in aceasta seara in intersectia dintre Bulevardul Dacia si Strada Avram Iancu, din Hunedoara. Una dintre masini a ajuns pe trotuar, in urma impactului, dar trecatorii aflati in zona s-au ferit la timp. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO. Unde pot vota romanii din strainatate

Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate, care in ziua votarii se afla in Romania, pot vota la orice sectie de votare din tara. Acestia vor fi inscrisi pe tabele electorale si inaintea votului vor da o declaratie pe propria raspundere ca nu au mai votat si nu vor mai vota la respectivul tur de scrutin. Pentru a putea pune stampila pe candidatul preferat, trebuie sa aiba pasaportul cu mentionarea tarii de domiciliu.

Un copil de doi ani din Arad a fost gasit inecat intr-un iaz din gradina casei

Un baietel de doi ani a fost gasit de politistii aradeni, duminica seara, inecat intr-un iaz din curtea unei case, dupa ce mama acestuia a sunat la 112 anuntand disparitia copilului, transmite.

Un elev a impuscat mortal o profesoara, intr-o scoala din Estonia

O profesoara in varsta de 56 de ani a fost impuscata mortal, luni, la o scoala din Viljandi, Estonia, de catre un elev de 15 ani. Elevul a deschis focul in timpul cursurilor, iar in acel moment alti patru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )