Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO: Un barbat risca trei ani de inchisoare, dupa ce a distrus steaua lui Donald Trump, de pe bulevardul celebritatilor din Hollywood

România Liberă România Liberă,
FOTO: Un barbat risca trei ani de inchisoare, dupa ce a distrus steaua lui Donald Trump, de pe bulevardul celebritatilor din Hollywood

Un barbat din California risca trei ani de inchisoare, pentru vandalism, dupa ce a distrus steaua presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, de pe bulevardul celebritatilor din Hollywood. continuă pe România Liberă

Deputatul Titi Holban a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Decizia magistratilor este definitiva

Deputatul Titi Holban a fost condamnat, miercuri, la trei ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de trafic de influenta. Sentinta magistratilor inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva.

Noi probleme pentru vanatorul de imigranti pe capul caruia ISIS a pus o recompensa: Barbatul risca 4 ani de inchisoare pentru felul in care trateaza femeile si copiii (VIDEO)

Dinko Valev este numele barbatului cunoscut ca si vanatorul de imigranti. Statul Islamic a promis ca va oferi 38. 000 de lire sterline celui care is va ucide pe bulgarul de 29 ani care.

Deputatul Titi Holban, condamnat definitiv la trei ani cu suspendare pentru spaga. Parlamentarul trebuie sa munceasca 60 de zile pentru comunitate

Deputatul PSD Titi Holban a fost condamnat definitiv miercuri, de instanta suprema, la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce a luat 10. 000 de euro pentru a interveni la Directia Antifrauda in favoarea unei firme.

Un fost sef de politie, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Chestorul Liviu Taut a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat de trafic de influenta. in acelasi timp el a fost achitat de acuzatia de luare de mita, pe care o mai avea in acelasi dosar.

FOTO Barbat cu picioarele rupte de un individ pe care l-a mustrat pentru ca ii vorbea urat unei batrane

O fapta buna a fost rasplatita cu o mana si doua picioare rupte. Asta a patit un barbt de 42 de ani care i-a sarit in ajutor unei femei ocarate de un tanar baut. Suparat de interventia barbatului, agresorul a luat o ranga din caruta si l-a batut pana l-a bagat in spital.

IMPRESIONANT! O fetita de 4 ani, EROINA, dupa ce si-a salvat mama de la moarte (VIDEO+FOTO)

Suzy fetita in varsta de 4 ani a realizatca mamei ei ii este rau si a sunat singura la numarul de urgenta 999 pentru a cere ajutor, devenind o adevarata eroina, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )