Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a. continuă pe Wall-Street Ro

MWC 2015 Cel mai sigur telefon din lume are un urmas: Ce are de oferit Blackphone 2

In cadrul MWC 2015, cei de la Silent Circle au lansat anuntat Blackphone 2, succesorul celui mai sigur telefon din lume. La MWC 2015 in Barcelona, cei de la Silent Circle au venit pregatiti nu cu unul, ci cu trei anunturi important: Blackphone 2, cel ce va deveni probabil cel mai sigur telefon din lume, [].

Michael Jordan, cel mai nou membru in clubul miliardarilor

Michael Jordan, considerat drept cel mai valoros jucator de baschet din toate timpurile, a intrat in selectul club al miliardarilor. Jordan, alaturi de alte 289 de persoane sunt noutatile pe lista miliardarilor.

Interviu naucitor cu cel mai singur om din lume. Cand nu mai am mancare, mi se face foame. Nicio problema

Cand reporterul Chris Haslam a decis sa faca un interviu cu cel mai singur om din Argentina, se astepta la macar o farama de entuziasm din partea barbatului intervievat. Se astepta la raspunsuri la fel de.

Top Forbes 2015: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume. Cine completeaza topul

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, este in continuare cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 79,3 miliarde de dolari, arata topul Forbes pe 2015. Bill Gates obtine titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 16-a oara, in ultimii 21 de ani.

Cel mai sarac presedinte din lume si-a terminat mandatul. Cum isi duce viata acum Jose Mujica

Presedintele Uruguay-ului, considerat cel mai sarac sef de stat din lume, a ajuns la finalul mandatului. Iubit de electorat datorita stilului de viata auster, Jose Mujica prefera sa locuiasca intr-o.

Somajul din Italia, la cel mai ridicat nivel din ultimii 38 de ani

Rata somajului din Italia a urcat, anul trecut, la 12,7% - cel mai ridicat nivel din 1977 pana acum, fata de 12,1% in 2013, arata datele publicate ieri de Institutul National de Statistica Istat), conform Ansa, transmite Agerpres.

Cel mai mare microSD din lume a fost anuntat, dar nu-l poti pune in Samsung Galaxy S6

Pe langa valul de lansari de smartphone-uri si tablete de saptamana aceasta de la MWC 2015, cei de la SanDisk au anuntat oficial cel mai mare card microSD. Totusi, daca iti cumperi Samsung Galaxy S6, nu te vei putea bucura de asa ceva. Nu mai are slot. in ultimii ani, cardurile microSD au devenit omniprezente [].

Cel mai scump SUV din lume este un tanc de lux

Daca nu aveti ce sa faceti cu 1,1 milioane de dolari, Dartz Prombron ar putea sa va intereseze. Acesta este numele celui mai scump SUV din lume, blindat, cu geamuri anti-glont si interioare de lux, con.

Sony Xperia Z4 Tablet este cel mai nou concurent pentru iPad Air 2

Sony Xperia Z4 Tablet este un nou dispozitiv al producatorului japonez care ar putea concura pe viitor cu iPad Air 2. Ce imbunatatiri aduce noua tableta. La MWC 2015, cei de la Sony au anuntat Sony Xperia Z4 Tablet si, spre deosebire de alte dispozitive Xperia, acesta aduce uneleimbunatatiri fata de predecesorul sau. Din punct de [].

Anatol Matasaru, cel mai nonconformist protestatar, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare: Imagini de la cel mai atipic protest din fata Procuraturii (VIDEO)

In Republica Moldova tocmai a fost condamnat cel mai nonconformist si atipic protestatar. Anatol Matasaru a primit doi ani de inchisoare cu suspendare, cu o perioada de proba de trei ani, pentru ca, in 2013, a.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2151 seconds )