Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Cea mai mare fantana arteziana din Slatina, primenita pentru Pasti

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai mare fantana arteziana din Slatina, primenita pentru Pasti

Fantana arteziana amplasata pe esplanda din centrul municipiului Slatina se afla, in aceste zile, in plin proces de primenire. Autoritatile locale au dispus firmei ce se ocupa de administrarea artezienelor din oras sa repuna in functiune toate obiectivele. Unele au fost deja pornite. Nu este deocamdata si cazul artezienei din fata Casei Sindicatelor, cea mai mare fantana din oras, unde operatiunile de repunere in functiune sunt la inceput. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai mare fantana arteziana din Slatina, primenita de Pasti

Fantana arteziana amplasata pe esplanda din centrul municipiului Slatina se afla, in aceste zile, in plin proces de primenire. Autoritatile locale au dispus firmei ce se ocupa de administrarea artezienelor din oras sa repuna in functiune toate obiectivele. Unele au fost deja pornite. Nu este deocamdata si cazul artezienei din fata Casei Sindicatelor, cea mai mare fantana din oras, unde operatiunile de repunere in functiune sunt la inceput.

Firea a facut in 2013 cea mai mare donatie la PSD, de peste 60.000 lei

Senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea a facut, in anul 2013, o donatie la PSD in valoare 61. 342 de lei, aceasta fiind cea mai mare suma platita din donatii la partid anul trecut, informeaza Mediafax. Suma.

Salonul Auto Moto 2014: Noutati la cea mai mare expozitie auto din Romania

Salonul Auto Moto SAM), deschis publicului larg in perioada 2-6 aprilie, in Piata Constitutiei, din Bucuresti, ajunge anul acesta la cea de a treia editie. Peste 25 de marci auto vor fi reprezentate, unele modele fiind abia lansate in show-roomurile din Romania, alaturi de importatori de componente auto sau firme care ofera servicii de finantare cu reduceri speciale pentru acest eveniment.

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial. Sindicatul de crima organizata doreste sa utilizeze portalul drept unealta de recrutare pentru organizatiile yakuza,.

Cea mai mare banca din Rusia a oprit acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice

Cel mai mare grup bancar din Rusia, Sberbank, a suspendat temporar acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice dar expertii sustin ca celelalte banci rusesti nu vor adopta decizii similare, transmite site-ul rt. com, citat de Agerpres. Institutiile de creditare din Rusia nu sunt pe punctul de a suspenda acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice deoarece tocmai au simplificat operatiunile de creditare, apreciaza expertii, care adauga ca decizia Sberbank are mai mult caracter politic.

FOTO Cea mai frumoasa insula protejata de la Dunare. Pisica, un colt de rai

Ostrovul Pisica sau Tramsani este unul dintre cele mai frumoase insule protejate din judetul Calarasi. Doar cei care detin o barca se incumeta sa viziteze aceste locuri magnifice de la Dunare. Zona are o suprafata de 29 de hectare si este acoperita in mare parte cu paduri pe care se impletesc frumoasele liane si vita de vie salbatica.

Fantana arteziana din parcul Mara va fi finalizata pana la finele lunii

Lucrarile de reabilitare si reamenajare a ansamblului de fantani arteziene din parcul Mara vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii aprilie. Odata terminate aceste lucrari si restul parcului va intra in atentia municipalitatii. Lucrarile de reabilitare ce s-au impus in zona sunt aproape de final, iar conform autoritatilor locale, calitatea lucrarilor va fi una superioara.

FOTO Atac armat in cea mai mare baza militara din SUA, soldat cu trei morti si 16 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un atac armat a avut loc miercuri intr-o baza militara din Texas in urma caruia cel putin patru persoane au murit, inclusiv atacatorul, si alte 16 au fost ranite, potrivit CNN, la mai putin de la cinci ani dupa ce un alt militar a deschis focul in cadrul aceleiasi unitati.

Atac armat in cea mai mare baza militara din SUA, soldat cu trei morti si 16 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un atac armat a avut loc miercuri intr-o baza militara din Texas in urma caruia cel putin patru persoane au murit, inclusiv atacatorul, si alte 16 au fost ranite, potrivit CNN, la mai putin de la cinci ani dupa ce un alt militar a deschis focul in cadrul aceleiasi unitati.

Atac armat in cea mai mare baza militara din SUA. Patru persoane au murit si alte 16 sunt ranite

Un atac armat a avut loc miercuri intr-o baza militara din Texas in urma caruia cel putin patru persoane au murit si alte 16 au fost ranite, potrivit CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )