Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO. Cele mai eficiente remedii naturiste pentru SINUZITA

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cele mai eficiente remedii naturiste pentru SINUZITA

Infectarea sinusurilor provoaca disconfort si durere. Alergenii din casa sau din mediul exterior, alimentatia prea bogata in lactate, gluten si zahar, dar si imunitatea slaba pot fi factori ai dezvoltarii bolii. continuă pe România Liberă

Remedii naturale pentru respiratia urat mirositoare

Daca vrei sa scapi de mirosul neplacut si sa ai o respiratie proaspata fara sa folosesti produse chimice, afla ca exista si remedii naturale pentru aceasta problema. Publicatia Readers Digest trece in revista patru metode prin care vei scapa de mirosul neplacut.

Cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile

Va propunem astazi sa vedeti o galerie foto impresionanta cu cele mai ciudate rochii de mireasa din toate timpurile, majoritatea facand parte din colectiile haute couture ale marilor case de moda internationale.

Cele mai educative cantecele pentru copii

Cele mai educative cantecele pentru copii. in primii ani de viata, copiii pot fi invatati extrem de multe lucruri prin joc, iar cantecele cu mesaje educative reprezinta intotdeauna o metoda placuta de educare si la indemana atat pentru parinti, cat si pentru cei mici.

Cele mai bune metode de a linisti un copil

Motivele pentru care un copil plange sunt aproape inepuizabile, iar parintii ajung adesea la capatul rabdarii. Medicii pediatri dezvaluie cele mai bune metode de a linisti un copil, care functioneaza chiar si atunci cand plange isteric, cu lacrimi de crocodi.

VIDEO Cele mai reusite reclame de la Super Bowl 2015

Super Bowl-ul este cea mai importanta seara a fotbalului american, dar este si o adevarata competitie in marketing si publicitate. Marile branduri isi pastreaza cele mai bune reclame pentru acest eveniment, iar printre competitorii de anul acesta regasim T-Mobile, Budweiser, BMW, Pizza Hut, Nissan sau Kia. Vezi in articol reclamele de la SuperBowl 2015.

Cele mai bune laptopuri sub 2.000 de lei pe care le poti cumpara la acest moment

Cele mai bune laptopuri sub 2. 000 de lei ofera un raport calitate/pret foarte bun, fiind capabile sa se descurce cu sarcini mult mai complexe decat cele de zi cu zi. Magazinele online din Romania si-au marit considerabil gama de laptopuri, avand acum un numar mare de modele pentru diferite tipuri de utilizatori. Dintre acestea, nu [].

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii: cimilituri educative, numai bune sa testati istetimea celor mici

Cele mai frumoase ghicitori pentru copii. Ghicitorile, cunoscute si sub denumirea de cimilituri, reprezinta o forma de creatie populara, formulate de obicei in versuri. Prezentate sub forma de jocuri de cuvinte sau metafore, ghicitorile au caracter educativ, fiind o modalitate amuzanta si indragita de copii de a invata cele mai diverse lucruri.

TOP: Cele mai mari DATORII ale companiilor romanesti de stat

Companiile de stat romanesti care inregistreaza primele opt cele mai mari datorii insumeaza restante toale de plata in valoare de aprope 13 miliarde de lei aproape 3 miliarde de euro - n. r. ), potrivit datelor publicate de Ministerul Finantelor pentru anul 2013.

Cele mai violente zodii: cine da si cine tipa

Agresivitatea zodiilor este starnita din motive diverse, se manifesta diferit, iar felul in care poate fi aceasta inteleasa, controlata sau folosita constructiv este altul pentru fiecare nativ in parte. in cele ce urmeaza, trecem in revista cele mai violente zodii.

Mesaje de Valentines Day pentru ea: cele mai romantice si mai simpatice moduri in care ii poti declara iubirea

Mesaje de Valentines Day pentru ea. Special pentru domnii amorezati care nu-si mai gasesc cuvintele in fata iubitelor sau a sotiilor, mai ales ca se apropie Ziua indragostitilor, iata o lista cu cele mai interesante declaratii de iubire, cuvinte menite sa le incante si sa le aduca zambetul pe buze frumoaselor doamne si domnisoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )