Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO: Cele mai tari cupluri celebre din 2014

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cele mai tari cupluri celebre din 2014

Stim ca in majoritatea cazurilor, iubirile dintre vedete s-au nascut fie pe platourile de filmare, fie in studioul de inregistrare. Nimc nou, pana aici. Ceea ce este de apreciat este durata si coeziunea pe care cei doi parteneri o afiseaza si mesajul pe care acestia il transmit. Sunt cateva cupluri de rezistenta in showbiz care merita toata aprecierea noastra. continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai spectaculoase locuri abandonate din lume

Foste sate distruse de nazisti, vapoare abandonate pe mare si parcuri de distractii lasate de izbeliste au devenit acum obiective turistice spectaculoase. Multe dintre acestea se afla in Europa.

A devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis. Simona Halep i-a devansat pe Hanescu si Pavel

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe.

Simona Halep a devenit sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, devansandu-l pe Andrei.

Simona Halep - Sportivul roman cu cele mai mari premii obtinute din tenis (l-a depasit pe Andrei Pavel)

Simona Halep a devenit, miercuri, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon, sportivul roman cu cele mai mari premii brute obtinute din tenis, peste 5,3 milioane de dolari, ea devansandu-l pe Andrei Pavel, care a castigat in cariera 5,225 de milioane de dolari.

FOTO Cele mai frumoase semnaturi de mana ale personalitatilor: de la Walt Disney si Mozart la Mel Gibson si Picasso

In aceste vremuri moderne, semnatura de mana se rezuma la initialele noastre sau, in cel mai fericit caz, este o varianta stilizata a numelui nostru, dar unele dintre personalitatile marcante au creat semnaturi minunate.

FOTO Cele mai frumoase castele din Europa de Vest

Perioada in care marii regi erau cei care controlau viata politica din Europa a trecut, insa locurile unde acestia au locuit si uneori si-au pus la punct planurile de extindere a teritoriilor lor au ramas.

Topul parlamentarilor cu cele mai mari terenuri agricole din Romania

Circa 2. 000 de hectare de terenuri din Romania sunt detinute de 20 de parlamentari din diverse formatiuni politice. Primii cinci parlamentari din acest clasament detin fiecare peste 100 de hectare de teren, potrivit.

in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

INFOGRAFIE in cate tari pot merge romanii, ungurii sau polonezii fara viza. Topul tarilor cu cele mai puternice pasapoarte din lume

Cetatenii Finlandei, Suediei si Marii Britanii pot calatori in cele mai multe tari cu pasaportul, fara viza sau cu viza acordata la frontiera. La polul opus se afla Afghanistanul, conform unui top publicat anual de HenleyPartners.

Cele mai frumoase imagini ale Clujului vor putea fi vazute la salonul foto al APPC

Prima editie a Salonului Foto al APPC, organizat de Asociatia Profesionistilor din Presa - Cluj, cu sprijinul asociatiei Fapte, va avea loc duminica, 6 iulie, de la ora 17. 00, la Centrul de Cultura Urbana Casino din Parcul Central. Fotojurnalistii vor expune cele mai frumoase imagini ale Clujului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )