Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna. continuă pe România Liberă

Cetatea Rasnov, in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume

Revista de specialitate Traveler si-a anuntat castigatorii in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume. Printre acestea figureaza si un monument din Romania.

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor

De la superbul inel cu diamant de 33 de karate pe care l-a primit Elizabeth Taylor, pana la cel cu safir detinut de Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, iata care sunt cele mai frumoase inele de logodna pe care le-au primit vedetele de peste ocean, si nu numai. Bijuteriile sunt impresionante! .

FOTO+VIDEO. Anul Nou in jurul lumii: Cele mai frumoase focuri de artificii din marile orase

Locuitorii din Noua Zeelanda si Australia au fost printre primii care au intrat in noul an, cu focuri spectaculoase de artificii. Dar nici capitalele europene sau asiatice nu s-au lasat mai prejos.

Cum ingrijesti obiectele din piele naturala - sfaturile specialistilor pentru a avea cele mai frumoase genti si manusi

Ca sa pastrezi obiectele din piele naturala intr-o stare cat mai buna trebuie sa ai grija de ele. De exemplu, curatirea unui strat subtire de impuritati este posibila daca se freaca circular cu spuma de la albusul unui ou, apoi se lustruieste prin frecare cu o carpa curata de plus sau molton.

Cele mai frumoase plimbari cu trenul din Romania: de la mocanita care ajunge in locuri salbatice pana la trenul care circula prin inima muntelui

Plimbarile cu mocanita reprezinta o experienta de neuitat si o calatorie in taramuri de poveste. Turistii din toata lumea au gustat din farmecul unor locuri care incanta prin salbaticia naturii, dar si prin modul traditional de viata al localnicilor.

Romania, in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume

Revista de specialitate Traveler si-a anuntat castigatorii in topul celor mai frumoase castele de zapada din lume. Romania se afla la loc de cinste cu cetatea Rasnov, arata cntraveler. com. Cetatea Rasnov.

ANUL NOU. Cele mai potrivite MESAJE de ANUL NOU pentru cei dragi

MESAJE DE ANUL NOU Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si.

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax.

Cele mai mici insule din lume: petice de pamant unde locuiesc oameni

Cele mai mici insule din lume nu sunt locuite, dar exista si unele unde traiesc sau au trait candva oameni. Site-ul 15list. com prezinta cateva din cele mai mici insule locuite din lume.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )