Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO CFR Cluj a castigat meciul cu CSU Craiova, scor 1-0. Oltenii au ratat un penalty in prelungiri, arbitrul n-a avut curaj sa dicteze repetarea loviturii

Adevărul Adevărul,
FOTO CFR Cluj a castigat meciul cu CSU Craiova, scor 1-0. Oltenii au ratat un penalty in prelungiri, arbitrul n-a avut curaj sa dicteze repetarea loviturii

CFR Cluj a castigat cu 1-0 meciul cu CSU Craiova, singurul gol al partidei fiind marcat de Camora in minutul 75. Ardelenii au revenit, cel putin pana la meciul FCSB-ului, pe primul loc. continuă pe Adevărul

LIVE CFR Cluj - CSU Craiova 0-0

Urmariti la aceasta ora meciul CFR Cluj - CSU Craiova din playoff-ul Ligii 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait CFR Cluj - CSU Craiova 1-0

Sambata seara s-a disputat meciul CFR Cluj - CSU Craiova din playoff-ul Ligii 1 Betano. Apasati aici pentru live video .

Pariati pe CFR Cluj - CSU Craiova

CFR Cluj nu-si permite pasi gresiti in lupta pentru titlu si n-are decat varianta unui unu solist in meciul cu CSU Craiova. Vedeti aici cotele oferite de Fortuna pentru acest meci.

Avancronica meciului CFR Cluj CSU Craiova

Echipele de pe locurile doi si trei se dueleaza in etapa a 8-a din playoff, un meci cu miza mare pentru CFR Cluj.

Foloseste Craiova cel mai bun 11 cu CFR Cluj? Mangia ofera raspunsul

CSU Craiova arbitreaza lupta pentru titlu in Liga 1 Betano, urmand a intalni rivalele la castigarea campionatului in urmatoarele doua din cele trei etape ramase de disputat pana la finalul sezonului.

CFR Cluj revine pe primul loc dupa 1-0 cu Craiova. Penalty aparat de Arlauskis in minutul 90

Final dramatic de partida in Gruia, cu CFR Cluj aparand cu dintii avantajul minim in conditii de inferioritate numerica. In cele din urma echipa lui Dan Petrescu a obtinut victoria si urca pe primul loc pana la meciul CSM Poli Iasi FCSB de luni seara.

Sumudica la CFR Cluj in locul lui Petrescu?

Dupa ratarea victoriei cu FCSB de catre CFR Cluj in returul playoff-ului Ligii 1 au inceput speculatii pe seama posibilei plecari a lui Dan Petrescu de la formatia din Gruia.

Burleanu se pronunta in razboiul FCSB - CFR Cluj pe tema depunctarilor

Presedintele Razvan Burleanu a vorbit, joi, despre lupta dusa de FCSB si CFR Cluj pentru titlu dincolo de dreptunghiul verde, lupta ajunsa inclusiv la Comisia de Disciplina a FRF.

Comisia de Disciplina judeca azi memoriile cluburilor FCSB si CFR Cluj

Moment decisiv miercuri in Liga 1, ziua in care Comisia de Disciplina a FRF se va pronunta pe marginea memoriilor depuse de cluburile FCSB si CFR Cluj.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )