Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO Copiii deseneaza printre protestatarii din Piata Universitatii

Antena3 Antena3,
FOTO Copiii deseneaza printre protestatarii din Piata Universitatii

Mai multi copii au desenat si au scris mesaje pe coli de hartie, in timpul celei de-a patra zi de proteste organizate in Piata Universitatii din Capitala. Manifestantii s-au intors, vineri, in Piata. continuă pe Antena3

Romanii din miscarea Anonymous, alaturi de protestatarii din Piata Universitatii

300 de romanii vor participa, joi, la Million Mask March 2015, organizat de grupul anti-capitalist Anonymous. Ei isi vor uni fortele cu protestatarii din Piata Universitatii, incepand cu ora 18.

La mitingul din Piata Universitatii s-a lansat Ziarul Colectiv

Miercuri seara, printre participantii la mitingul din Piata Universitatii s-a difuzat Ziarul Colectiv. Publicatia are o singura foaie, tiparita pe hartie format A4.

Cine sunt oamenii cu portavoce care ii ghideaza pe protestatarii din Piata Universitatii

Dupa tragedia din clubul Colectiv, mii de oameni au iesit in strada, in Piata Universitatii din Capitala, pentru a-si striga nemultumirile pe care le au fata de intreaga clasa politica. Pe langa prostetatarii experimentati, o multime de oameni nemultumiti de modul in care este condusa Romania in acest moment s-au inarmat cu portavoce si i-au indemnat pe protestatari sa scandeze ore in sir.

Pariorii online au afisat un baner anti-ONJN la mitingul de miercuri seara din Piata Universitatii

Miercuri seara, la cateva ore dupa demisia Guvernului condus timp de aproape patru ani de Victor Ponta, Bucurestiul a gazduit din nou o ampla miscare de strada, in Piata Universitatii. Printre protestatari am zarit si mesaje la adresa Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN), forul guvernamental care a inceput recent saamendeze peste 50. 000 de pariori romani de pe internet, contribuind si el o particica la nemultumirile oamenilor haituiti din toate partile.

Dan Turturica: Cum vrea 8234;PSD8236; sa manipuleze protestele din Piata Universitatii cu oamenii lui Putin

PSD a organizat vineri, la sediul sau central din Bulevardul Kiseleff, o intalnire cu mai multe persoane, declarate reprezentanti ai societatii civile.

Un fotbalist din echipa nationala a fost alaturi de romanii din Piata Universitatii

Dupa fostele gimnaste Monica Rosu si Corina Ungureanu, un alt sportiv important a participat la protestele din Piata Universitatii.

Consilierul premierului ii ironizeaza cei 25.000 de protestatari din Piata Universitatii: Ce are Ponta cu tragedia de la Colectiv? Pai are. Nu are basca.

Consilierul premierului Victor Ponta, Mirel Palada, ii ironizeaza, intr-o postare pe blogul sau, pe manifestantii care au cerut marit seara in strada demisia premierului, intrebandu-se ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? si raspunzand tot el: Pai are. N-are direct. Dar are. Ca nu are basca. Palada afirma, intr-o postare pe blog intitulata Jos Ponta pe intelesul celor care fie nu inteleg, fie nu vor sa inteleaga, ca toata lumea pune intensitatea manifestatiei de marti seara doar pe seama indignarii civice.

LIVE TEXT / VIDEO Protest gigant in Bucuresti, pentru a doua zi consecutiv. Peste 35.000 de persoane manifesteaza in Piata Universitatii. Protestatarii vor demisia parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi

Noi proteste au loc miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv, atat in Capitala cat si in numeroase orase din tara. ----------------------21:56 Un incident la protest, o drona care survola piata a cazut peste multime. 21:48 Numarul manifestantilor depasete 35. Se striga Daniel, Daniel, du-te dupa Viorel!21:44 Bd Regina Elisabeta la Universitate s-a mai eliberat, la fel si zona statuilor, insa bd I. Bratianu ramane blocat de la Universitate si pana spre Cocor si Lipscani. Din piata scandarile sunt razlete, mai mult grupurile de suporteri fac galagie. In rest, oamenii discuta in grupuri, despre partide politice, anticipate, majoritati si noi constructii ce ar putea lua loc actualor partide. 21:34 In Piata Universitatii s-a ajuns la 35. 000 de oameni. Urmatoarele zone sunt ocupate total: rondul, Magheru pana la Batistei, Regina Elisabeta in dreptul Universitatii, Piata Universitatii la statui, I. Bratianu pana la magazinul Cocor. 21:30 Numarul protestatarilor din Piata Universitatii a urcat la peste 30. Zona rondului este plina, pana la Intercontinental. Se ocupa zona spre palatul Sutu si Regina Elisabeta, spre statui, iar bulevardul spre Coltea e plin de oameni care vin. 21:28 In drum spre Universitate s-a auzit o pocnitoare. Protestatarii au inceput sa scandeze fara violenta.

LIVE TEXT / VIDEO A doua zi de proteste masive in Bucuresti. Peste 35.000 de persoane au iesit in strada in Piata Universitatii si in fata Parlamentului. Protestatarii vor demisia parlamentului si reformarea sistemului cu oameni noi

Noi proteste au loc miercuri seara in memoria victimelor de la clubul Colectiv, atat in Capitala cat si in numeroase orase din tara. ----------------------22:58 Multa lume incepe sa paraseasca piata si se indreapta spre metrou. 48: Cativa lideri informali purtatori de portavoce, aflati langa Troita de de la Universitate, se cearta: Unii vor sa puna lumea in miscare catre parlament, altii catre patriarhie. Unii au propus iar sa se mearga spre parlament, insa sunt multi care huiduie. Cei care vor la mitropolie se opun. 22:42 O scandare noua in randul manifestantilor din Piata Universitatii: Daniel, urca-te la cer!. 22:37 Si la Botosani, fief PSD, au iesit in strada circa 1. 200 de oameni, majoritatea tineri22:32 Jurnalistul Vlad Ursulean a relatat momentul straniu cand un grup s-a rupt de grosul mitingului si a plecat spre Parlament. 22:30 Se striga Cine nu sare, nu vrea schimbare. Piata este in continuare plina, multimea se revarsa pe Magheru si pe Bratianu. 22:18 Lumea a mai inceput sa plece, numarul protestatarilor incepe incet sa scada, desi in continuare Piata Universitatii este inchisa traficului. Se canta imnul si se scandeaza Oprea judecat, pentru sangele varsat22:08 Numarul celor prezenti in Piata Universitatii s-a diminuat sesizabil, ajungand la circa 10. 22:05 In Piata Universitatii s-a impartit Ziarul Colectiv. Primul text ii apartine lui Adrian Rugina, tobosarul trupei Bucium mort in incendiul de vineri 21:56 Un incident la protest, o drona care survola piata a cazut peste multime. 21:48 Numarul manifestantilor depasete 35. Se striga Daniel, Daniel, du-te dupa Viorel!21:44 Bd Regina Elisabeta la Universitate s-a mai eliberat, la fel si zona statuilor, insa bd I. Bratianu ramane blocat de la Universitate si pana spre Cocor si Lipscani. Din piata scandarile sunt razlete, mai mult grupurile de suporteri fac galagie. In rest, oamenii discuta in grupuri, despre partide politice, anticipate, majoritati si noi constructii ce ar putea lua loc actualor partide.

Peste 3.000 de oameni scandeaza Plecati, plecati si nu mai candidati! in Piata Universitatii

ACTUALIZARE 20:30 Numarul de bannere al protestatarilor din Piata Universitatii este cu mult mai mare decat in seara trecuta, transmite corespondentul nostru la fata locului. ------------- * ACTUALIZARE 19:47 Peste 3. 000 de protestatari in Bucuresti Peste 3. 000 de oameni se afla in Piata Universitatii, unde bulevardul Nicolae Balceascu este blocat, oamenii scandand Plecati, plecati si nu mai candidati!, transmite Mediafax. Manifestantii scandeaza Nu dati afara tinerii din tara!, Hotii si Plecati, plecati si nu mai candidati!, Coruptia ucide!, Parlament penal, mars la tribunal!. Oamenii au cantat Imnul national, agita steaguri si sufla in vuvuzele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )