Libnet.ro
UNICEF

11:45

FOTO. Cum a fost fotografiata Simona Halep in aeroport. Fanii au reactionat imediat

Antena3 Antena3,
FOTO. Cum a fost fotografiata Simona Halep in aeroport. Fanii au reactionat imediat

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, pe Aeroportul Henri Coanda, la intoarcerea de la Melbourne, ca in urmatoarea perioada se va odihni deoarece este epuizata dupa meciurile de la. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP s-a intors in tara! Tenismena a facut ANUNTUL TRIST, pe aeroport, in vazul tuturor!

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va vaspund la trei intrebari!

Cativa zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroport, la revenirea de la Melbourne.

Simona Halep a ajuns la SPITAL dupa Australian Open: in ce stare se afla sportiva(FOTO)

Simona Halep a ajuns pe patul de spital dupa Australian Open. Epuizata dupa meciurile lungi, jucate in conditii de canicula, tenismena a fost spitalizata timp de cateva ore in noaptea de dupa.

Caroline Wozniacki a invins-o pe Simona Halep in finala Australian Open - VIDEO si FOTO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa cu 7-6 2),3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, numarul 2 WTA, sambata, la Melbourne, in finala turneului.

HALEP - WOZNIACKI LIVE TEXT. Simona Halep cere interventia medicului in finala Australian Open - VIDEO si FOTO

Simona Halep incepe setul secund cu un serviciu bun, face si un as pentru 40-0, insa adversara revine pana la 40-30. Halep inchide apoi game-ul. Este primul.

FOTO Cum arata trofeul pe care Simona Halep il poate castiga azi la Melbourne si cu ce poate veni ea acasa din Australia

Simona Halep va juca azi, de la ora 10. 30, finala turneului feminin de la Australian Open, unde o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki.

Simona Halep, primita cu flori si aplauze la revenirea in tara. Care au fost primele cuvinte ale sportivei

Simona Halep s-a luni in tara dupa participarea la Australian Open unde a reusit sa ajunga pana in finala turneului. La sosirea pe aeroportul Otopeni dupa un zbor de 22 de ore, Simona Halep.

Simona Halep a fost spitalizata pentru cateva ore dupa finala Australian Open

Simona Halep a fost spitalizata din cauza deshidratarii pentru cateva ore dupa finala Australian Open, a anuntat ESPN. Potrivit sursei citate, Halep a ramas in spital circa patru ore, inainte de a reveni la hotel.

VIDEO Blestemul finalelor: Simona Halep, invinsa dramatic in ultimul act de la Australian Open de Caroline Wozniacki 6-7(2), 6-3, 4-6

La 4-3 pentru Simona in decisiv, Wozniacki a cerut un time-out medical. A fost, pana la urma, momentul de la care a plecat renasterea danezei. Caroline a fost mai proaspata din punct de vedere fizic, a dus defensiva la rang de arta, iar decisivul l-a castigat cu 6-4 dupa o finala cu o presiune greu de suportat in multe momente, care a durat doua ore si 49 de minute: 7-62), 3-6, 6-4). Nu am reusit nici a treia oara, dar poate a patra oara va fi cu noroc - Simona Halep, la capatul unei finale in care a luptat eroic. Caroline Wozniacki a castigat Australian Open si va fi, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA. Stiu ca e un moment foarte greu pentru tine, Simona, imi pare rau - Caroline Wozniacki. Marturia inclestarii si a echilibrului: Simona a castigat 108 puncte, iar adversara 110.

VIDEO Simona Halep a revenit in tara in aplauzele fanilor. A fost zgarcita cu ziaristii: Va raspund la trei intrebari!

Zeci de fani si o armata de jurnalisti au asteptat-o pe Simona Halep pe aeroportul Otopeni, la revenirea de la Melbourne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )