Libnet.ro
UNICEF

17:15

FOTO. Dacia DUSTER pentru Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
FOTO. Dacia DUSTER pentru Marea Britanie

Dacia a prezentat, vineri, versiunea pentru 2015 a modelului Duster destinat pietei din Marea Britanie. Productia modelului Duster dedicat clientilor din Marea Britanie a fost mutata in aceasta vara din India la uzina din Mioveni. continuă pe România Liberă

Mesajul transmis de America pentru Marea Britanie, in ziua referendum-ului: E o forta de bine intr-o lume instabila

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si-a exprimat pe Twitter, miercuri, cu o zi inainte de referendumul privind independenta Scotiei, speranta ca Marea Britanie va ramane puternica si unita,.

Guvernul Romaniei cumpara 51 de Dacii Duster pentru Executivul de la Chisinau

Secretariatul General al Guvernului plateste 800. 000 euro pentru 51 de masini Dacia Duster care vor fi donate Guvernului Republicii Moldova. Executivul de la Bucuresti a anuntat la finalul sedintei din 19 august ca a aprobat o hotarare prin care Romania va dona Cancelariei de Stat a Republicii Moldova un numar de 15 autovehicule Dacia Duster.

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat 1,5 milioane de dolari pe rezultatul referendumului pentru independenta Scotiei

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat aproape 1,5 milioane de dolari pe varianta ca scotienii vor vota nu la referendumul pentru independenta. Aceasta este considerata a fi cea mai mare suma pariata vreodata pe un eveniment politic in Marea Britanie, scrie Time.

Marea Britanie, tara vampirilor: englezii ravnesc la mitul lui Dracula

Cotidianul Daily Mirror scrie ca in Marea Britanie s-au semnalat in ultimii 100 de ani de 25 de ori mai multe cazuri de morti vii decat in Transilvania, locul considerat casa mitului Dracula, motiv suficient pentru care Marea Britanie se aiba renumele de patrie a vampirilor.

Ce se intampla in Marea Britanie. Rezultatele referendumului arata clar VICTORIA

UPDATE:Rezultatele referendum-ului pentru independenta Scotiei arata clar ca Marea Britanie a iesit din nou victorioasa. 55,42% au votat impotriva independentei, alegand astfel ramanerea alaturi de.

Roman retinut in Marea Britanie, dupa ce a comis o escrocherie de 500.000 de lire sterline

Un roman acuzat de escrocherie de 500. 000 de lire a fost retinut de autoritatile din Marea Britanie. Barbatul in varsta de 45 de ani a folosit o firma fictiva pentru a obtine bani din partea unei companii. Cu.

Ce se intampla ACUM in Marea Britanie. Rezultatele referendumului arata clar VICTORIA

UPDATE:Rezultatele referendum-ului pentru independenta Scotiei arata clar ca Marea Britanie a iesit din nou victorioasa. 55,42% au votat impotriva independentei, alegand astfel ramanerea alaturi de.

Referendum in Scotia: Ce pierde Marea Britanie in cazul in care Scotia opteaza pentru independenta

Scotienii voteaza joi daca se vor separa de Marea Britanie, o decizie care ar aduce Scotiei independenta dar care ar insemna in acelasi timp si pierderi pentru britanici de la mari actori la mancare si peisaje specifice.

Principele Radu s-a aflat intr-o vizita oficiala in Marea Britanie

Principele Radu a fost zilele acestea intr-o vizita oficiala in Marea Britanie. Alteta Sa Regala s-a intalnit cu reprezentanti ai mediului de afaceri britanic, el insusi fiind insotit la Londra de repreze.

Marketing inteligent sau o greseala inocenta? O companie de mobila din Marea Britanie a sarbatorit Independenta Scotiei

Independenta Scotiei de Marea Britanie a fost respinsa, potrivit rezultatelor finale anuntate deja. insa, o companie de mobila britanica, cu sediul la Londra, a anuntat vineri dimineata reduceri cu ocazia independentei Scotiei. Imediat dupa, si-au cerut scuze, mentionand ca au trimis din greseala mesajul pregatit in cazul obtinerii independentei. Totusi, au specificat ca pastreaza reducerea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )