Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Elevul campion european la GO, respectat in toata lumea, un ilustru necunoscut in Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Elevul campion european la GO, respectat in toata lumea, un ilustru necunoscut in Romania

Cel mai bun jucator de GO al Romaniei este Alexandru Pitrop, un copil firav si timid in varsta de 15 ani, elev in clasa a VIII a la Scoala numarul 7 din Botosani. insa in spatele tacerii adolescentului se ascund intelepciunea si maiestria unui invingator. Alexandru a ajuns campion european cu o tabla de GO facuta acasa si fiind antrenat de propriu tata, Neculai Pitrop. continuă pe Adevărul

Elevul campion european la GO, respectat in toata lumea, un ilustru necunoscut in Romania

Cel mai bun jucator de GO al Romaniei este Alexandru Pitrop, un copil firav si timid in varsta de 15 ani, elev in clasa a VIII a la Scoala numarul 7 din Botosani. insa in spatele tacerii adolescentului se ascund intelepciunea si maiestria unui invingator. Alexandru a ajuns campion european cu o tabla de GO facuta acasa si fiind antrenat de propriu tata, Neculai Pitrop.

Oliver Lines, campion european la snooker juniori, in turneul de la Bucuresti.

Englezul Oliver Lines este noul campion european de snooker, la juniori, dupa ce s-a impus in finala turneului organizat la Bucuresti, in fata irlandezului Josh Boileau, cu scorul de 6-1, potrivit Mediafax. Oliver Lines a fost desemnat de catre EBSA Asociatia Europeana de biliard si Snooker) sa participe la World Snooker Tour, categoria profesionisti, unde va concura alaturi de tatal sau, Peter Lines, un cunoscut jucator profesionist. Dintre cei 100 de participanti la Campionatul European de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )