Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO Emily Ratajkowski, cea mai sexy tinuta de la Met Gala 2019: vedeta a fost aproape dezbracata

Adevărul Adevărul,
FOTO Emily Ratajkowski, cea mai sexy tinuta de la Met Gala 2019: vedeta a fost aproape dezbracata

Cea mai indrazneata tinuta de la Met Gala 2019, a carei tematici a fost extravaganta, a fost considerata cea purtata de modelul Emily Ratajkowski 27 de ani). continuă pe Adevărul

FOTO Emily Ratajkowski, cea mai sexy tinuta de la Met Gala 2019: modelul a fost aproape dezbracata

Cea mai indrazneata tinuta de la Met Gala 2019, a carei tematici a fost extravaganta, a fost considerata cea purtata de modelul Emily Ratajkowski 27 de ani).

NUNTA ANULUI in televiziune! CEA MAI SEXY ASISTENTA TV a spus DA in SECRET! La asta nu se astepta nimeni

Elena Marin, sexy-asistenta lui Mihai Morar, a trecut la urmatoarea etapa in povestea de iubire pe care o traieste alaturi de un coleg de trust, relateaza Stirescu.

FOTO Locuri de joaca din cea mai performanta comuna din tara, proiectate de studenti ai Facultatii de Urbanism Bucuresti

O echipa de studenti urbanisti si peisagisti din cadrul Facultatii de Urbanism Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti) au participat, in perioada 2 6 mai, la Ciugud, la un workshop in cadrul caruia au gandit si proiectat urbanistic spatiile de joaca din satele comunei.

Intrarea in iad - Groapa sapata de rusi la Kola este cea mai adanca din lume (FOTO)

Rusia a sapat cea mai adanca groapa din lume. Denumita si intrarea in iad, groapa a fost sapata in tmpul Razboiului Rece. Locul ales de Rusia pentru acest proiect a fost Peninsula Kola,.

DOLIU: A murit cea mai BATRANA iNVATATOARE din Romania! Incredibil cati ani avea... (FOTO)

Elena Ciubotaru, cea mai longeviva invatatoare, a incetat din viata la onorabila varsta de 102 ani. Ea a murit vineri, in timp ce se afla la Centrul pentru persoane varstnice din Iasi, unde si-a petrecut ul.

Erdogan considera anularea alegerilor de la Istanbul cea mai buna decizie

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a salutat astazi anularea controversata, cu o zi inainte, a alegerilor municipale de la Istanbul, in care opozitia a optiunut o victorie, apreciind ca este cea mai buna decizie, relateaza AFP.

Campanie de vaccinare in orasul cu cea mai mica rata de imunizare din Romania. Daca parintele intelege rostul vaccinarii, copiii vor fi imunizati

Peste 700 de copii, provenind din medii defavorizate din Tandarei, sunt asteptati pentru vaccinare. Ministerul Sanatatii va desfasura, incepand de marti, 7 mai, o campanie de informare in orasul ialomitean unde a fost inregistrata cea mai mica rata de vaccinare din intreaga tara.

Tiger Woods a primit cea mai inalta distinctie civila a SUA, Medalia Prezidentiala a Libertatii

Tiger Woods, care a castigat luna trecuta pentru a cincea oara Mastersul la golf, a primit, luni, cea mai inalta distinctie civila a SUA, Medalia Prezidentiala a Libertatii. La ceremonia de la Casa Alba, presedintele Donald Trump l-a laudat pe Woods pentru ambitia sa.

Stirile ProTV: Cea mai adanca groapa sapata de oameni. Este numita si intrarea in iad

In timpul Razboiului Rece, confruntarea SUA - Rusia s-a dat pe numeroase fronturi, iar cele doua tari s-au laudat inclusiv ca vor sapa cea mai adanca groapa din istorie.

VIDEO Manchester United rateaza calificarea in Champions League (1-1 vs Huddersfield); Chelsea, in cea mai importanta competitie europeana dupa Arsenal vs Brighton 1-1

Manchester United a remizat, in deplasare, scor 1-1, impotriva celor de la Huddersfield si a ratat calificarea in sezonul viitor de Champions League. Cu 66 de puncte si un singur meci ramas de disputat, diavolii rosii nu mai pot recupera diferenta fata de locul al patrulea. in alt meci din penultima etapa, Chelsea s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Watford, a urcat pe pozitia a treia si este cu un pas mai aproape de cea mai importanta competitie europeana.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )