Libnet.ro
UNICEF

11:15

Stirile ProTV: Cea mai adanca groapa sapata de oameni. Este numita si intrarea in iad

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Cea mai adanca groapa sapata de oameni. Este numita si intrarea in iad

In timpul Razboiului Rece, confruntarea SUA - Rusia s-a dat pe numeroase fronturi, iar cele doua tari s-au laudat inclusiv ca vor sapa cea mai adanca groapa din istorie. continuă pe Hotnews

Intrarea in iad - Groapa sapata de rusi la Kola este cea mai adanca din lume (FOTO)

Rusia a sapat cea mai adanca groapa din lume. Denumita si intrarea in iad, groapa a fost sapata in tmpul Razboiului Rece. Locul ales de Rusia pentru acest proiect a fost Peninsula Kola,.

VIDEO Manchester United rateaza calificarea in Champions League (1-1 vs Huddersfield); Chelsea, aproape de cea mai importanta competitie europeana (3-0 vs Watford)

Manchester United a remizat, in deplasare, scor 1-1, impotriva celor de la Huddersfield si a ratat calificarea in sezonul viitorul de Champions League. Cu 66 de puncte si un singur meci ramas de disputat, diavolii rosii nu mai pot recupera diferenta fata de locul al patrulea. in alt meci din penultima etapa, Chelsea s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Watford, a urcat pe pozitia a treia si este cu un pas mai aproape de cea mai importanta competitie europeana.

VIDEO Manchester United rateaza calificarea in Champions League (1-1 vs Huddersfield); Chelsea, in cea mai importanta competitie europeana dupa Arsenal vs Brighton 1-1

Manchester United a remizat, in deplasare, scor 1-1, impotriva celor de la Huddersfield si a ratat calificarea in sezonul viitor de Champions League. Cu 66 de puncte si un singur meci ramas de disputat, diavolii rosii nu mai pot recupera diferenta fata de locul al patrulea. in alt meci din penultima etapa, Chelsea s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Watford, a urcat pe pozitia a treia si este cu un pas mai aproape de cea mai importanta competitie europeana.

DOLIU: A murit cea mai BATRANA iNVATATOARE din Romania! Incredibil cati ani avea... (FOTO)

Elena Ciubotaru, cea mai longeviva invatatoare, a incetat din viata la onorabila varsta de 102 ani. Ea a murit vineri, in timp ce se afla la Centrul pentru persoane varstnice din Iasi, unde si-a petrecut ul.

VIDEO Cristiano Ronaldo a platit o mica avere pe cea mai urata pisica din lume si a botezat-o cu numele unui coechipier de la nationala

Cristiano Ronaldo continua seria extravantelor sale, cu o achizitie de efect. Starul portughez si-a cumparat pisica, si nu orice pisica, ci una despre care englezii scriu ca ar fi cea mai urata din lume.

Stirile ProTV: Germania incepe sa simta o criza a muncitorilor romani. Nu mai vor sa lucreze la noi

In Germania a inceput sezonul de recoltare a sparanghelului si cele mai multe ferme se bazeaza exclusiv pe muncitorii din Romania si Polonia. insa, la inceput de mai, fermierii sunt pusi in fata unei probleme majore, cu care nu s-au mai confruntat.

Stirile ProTV: Sute de persoane dintr-o biserica, salvate de eroarea unui jihadist. A ucis, insa, 14 copii

Sute de persoane care se aflau intr-una dintre bisericile vizate de atacatorii din Sri Lanka au scapat cu viata datorita faptului ca slujba din duminica Pastelui a inceput mai devreme decat se astepta jihadistul Mohammed Nasar Mohammed Azar.

Mesajul impresionant al unui medic: Astazi am plans din adancul sufletului meu. Este cea mai trista zi din viata mea. Ne rugam mereu sa nu se intample asta, dar uneori Dumnezeu are alte planuri

Un medic ginecolog a transmis un mesaj plin de emotie, dupa ce a pierdut o femeie insarcinata. El vrea sa transmita un semnal de alarma si poate asa, barbatii isi vor aprecia mai mult sotiile. Astazi.

Pompierul campion national de patru ani la Unifight: Cand am scos doi copii dintr-o casa cu acoperisul in flacari am stiut ca e cea mai frumoasa meserie

In aprilie, plutonierul major Vlad Oprescu, pompier la Sectia Costesti, a castigat medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finala, organizata la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Un motiv de mandrie pentru el si pentru Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges, mai ales ca Vlad a concurat cu sportivi din Politie si Jandarmerie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )