Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO Inaugurare cu iz electoral la Sopping City Targu Jiu: premierul Victor Ponta a taiat panglica inaugurala a primului mall din judetul Gorj

Adevărul Adevărul,
FOTO Inaugurare cu iz electoral la Sopping City Targu Jiu: premierul Victor Ponta a taiat panglica inaugurala a primului mall din judetul Gorj

Primul ministru Victor Ponta a venit in dupa-amiaza acestei zile in municipiul Targu Jiu, pentru a taiat panglica inaugurala la Sopping City Targu Jiu, primul mall din judetul Gorj, construit de catre un fond de investitii din Africa de Sud. continuă pe Adevărul

FOTO Primele imagini din interiorul mall-ului din Targu Jiu. Shopping City Targu Jiu isi va deschide maine portile

Shoping Sity Targu Jiu a fost prezentat astazi jurnalistilor. Primul centru comercial de tip mall din judetul Gorj isi va deschide mtine portile publicului larg.

NEPI deschide un centru comercial in Targu Jiu: investitia se ridica la 30 mil. euro

NEPI deschide centrul comercial Shopping City Targu-Mures, acesta fiind al doilea proiect de acest tip lansat in acest an.

FOTO Oscarul in turism a fost decernat municipiului Targu Jiu. Marul de aur a fost conferit la Masa Tacerii

Municipiul Targu Jiu a primit, astazi, trofeul Marul de aur, acordat de catre Federatia Internationala a Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism FIJET). Decernarea acestui premiu confera municipiului Targu-Jiu titlul de Destinatie Turistica si Culturala Unicat.

S-a dat ordinul de incepere a lucrarilor la centura municipiului Targu Jiu

Astazi s-a dat ordinul de incepere a lucrarilor de constructie a drumului de centura a municipiului Targu Jiu, care va avea o lungime de aproximativ 20 de kilometri.

Taraful Liceului de Muzica si Arte Plastice din Targu Jiu i-a ridicat pe americani in picioare. Artistii gorjeni au fost aplaudati minute in sir

Concertul sustinut, sambata, 11 octombrie, in orasul american Charleston de taraful format din patru elevi ai Liceului de Muzica si Arte Plastice Constantin Brailoiu Targu Jiu si doi profesori a fost un mare succes.

HM deschide primul magazin din Targu Jiu. Reteaua ajunge la 37 de locatii

HM HennesMauritz AB lanseaza in Targu Jiu magazinul cu numarul 37 din tara, anunta compania.

FOTO Marul de aur a ajuns in judetul Gorj. Oscarul in turism va fi decernat la Masa Tacerii

Marul de aur, distinctia care este echivalentuil premiului Oscar in turism, a ajuns, vineri, in judetul Gorj si va fi decernat marti, 14 octombrie, autoritatilor municipiului Targu Jiu in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Masa Tacerii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )