Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO Locuitorii din China, cea mai poluata tara din lume, se oxigeneaza cu aer de munte sigilat in pungi

Adevărul Adevărul,
FOTO Locuitorii din China, cea mai poluata tara din lume, se oxigeneaza cu aer de munte sigilat in pungi

Raporturile privind poluarea din China au zugravit un tablou sumbru, fiind o problema veche care a alarmat autoritatile locale si comunitea internationala. Cotele priculoase ale poluarii aerului au creat insa o nisa pentru afaceri, iar echipa unei companii de turism a lansat o campanie inedita: sute de chinezi suferinzi din cauza aerului murdar s-au incolonat pentru a inspira cateva guri de aer de munte, adus in cutii si pungi. continuă pe Adevărul

Locuitorii din Crimeea, in armata rusa, din 2015.

Militarii rusi pregatesc un plan de securitate pentru Crimeea, pana in 2020, pentru a asigura activitatea soldatilor din fosta regiune ucraineana, a declarat, luni, ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, relateaza RIA Novosti. Soigu a spus ca locuitorii din Crimeea vor intra in serviciul militar rus incepand de anul viitor, dar acest serviciu se va limita la teritoriul peninsulei pana in 2016. In Rusia, durata serviciului militar obligatoriu este de un an de zile. Ministerul Apararii de .

Zac Efron, cea mai sexy persoana in viata. Afla cine sustine asta

Zac Efron este cea mai sexy persoana in viata. Nu o spune o femeie, ci Seth Rogen. Cei doi au jucat impreuna in Neighbors, iar actorul de 31 de ani sustine ca atentia i-a fost adeseori distrasa de corpul.

Pro TV: Martie 2014 - cea mai buna cota de piata de cand se masoara audientele

Pro TV, televiziune afectata in ultima vreme de plecarea mai multor directori si vedete, anunta miercuri ca in luna martie a obtinut, cu programele de seara, cea mai buna cota de piata de cand se masoara audientele TV in Romania. Un comunicat in acest sens, ce face trimitere la cifrele de audienta pe public comercial urban, varste de 18-49 de ani), arata ca precedentul record a fost obtinut tot de Pro TV acum 12 ani.

Administratia publica, cea mai buna scoala pentru cariera

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat astazi, in Chisinau, ca administratia publica reprezinta cea mai buna scoala pentru construirea unei cariere solide, promitandu-le studentilor de la Academia de Studii Economice din Moldova dezvoltarea unui concept de colaborare intre Ministerul Fondurilor Europene MFE) si academiile de studii economice din Bucuresti si Chisinau, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

DESCOPERIRE incredibila facuta de cercetatorii americani: Ei ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei

Microbii care produc metan, un gaz cu un puternic efect de sera, ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei, petrecuta in urma cu 252 de milioane de ani, care a determinat disparitia.

Antonescu: Aderarea Romaniei la NATO, cea mai mare reusita diplomatica si istorica.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca apartenenta Romaniei la NATO este probabil cea mai mare reusita diplomatica si istorica a tarii noastre si a multumit Armatei, cetatenilor romani, dar si Regelui Mihai I si fostului presedinte Emil Constantinescu, informeaza Mediafax. In numele PNL, vreau sa multumesc tuturor acelor personalitati publice, oameni politici, lideri politici, membri ai guvernelor, parlamentari, diplomati care au lucrat pentru ca .

Aceasta este cea mai rapida masina de jucarie cu radio comanda din lume

Deoarece se pare ca exista un record si pentru asa ceva, mai jos puteti vedea cea mai rapida masina cu radio comanda din lume. in teorie, este vorba de o jucarie. Aceasta nu este insa sub nici o forma o jucarie normala. Nu atunci cand a fost construita de la zero de catre un pasionat de masini cu radio comanda, cu scopul foarte clar de a depasi recordul actual de viteza cu un astfel de automobil. Cu aceasta forma aerodinamica, [].

Romania, cea mai mare rata a deceselor in accidente rutiere din UE. Cati bani de la buget arde moartea pe sosele

Rata deceselor in accidente rutiere produse anul trecut in Romania, 92 de morti la un milion de locuitori, a scazut cu 9% fata de 2012, insa este, in continuare, cea mai ridicata din UE, unde media acestui indicator este 52, arata Comisia Europeana CE).

Romania are, in continuare, cea mai mare rata a deceselor in accidente rutiere din UE

Rata deceselor in accidente rutiere produse anul trecut in Romania, 92 de morti la un milion de locuitori, a scazut cu 9% fata de 2012, insa este, in continuare, cea mai ridicata din UE, unde media acestui.

Kelemen: Cea mai acceptabila solutie pentru TVR este insolventa.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca solutia in cazul TVR trebuie propusa de Consiliul de Administratie, aratand ca sunt trei solutii mari si late, dar, in opinia sa, cea mai acceptabila este insolventa, relateaza Mediafax. Solutia pentru TVR trebuie propusa din partea Consiliului de Administratie. Sunt trei solutii mari si late in acest moment: intrarea in incapacitate de plata, insolventa sau desfiintarea televiziunii. Nu stiu Consiliul de Administratie ce decizie va .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )