Libnet.ro
UNICEF

10:46

Aceasta este cea mai rapida masina de jucarie cu radio comanda din lume

Playtech Playtech,
Aceasta este cea mai rapida masina de jucarie cu radio comanda din lume

Deoarece se pare ca exista un record si pentru asa ceva, mai jos puteti vedea cea mai rapida masina cu radio comanda din lume. in teorie, este vorba de o jucarie. Aceasta nu este insa sub nici o forma o jucarie normala. Nu atunci cand a fost construita de la zero de catre un pasionat de masini cu radio comanda, cu scopul foarte clar de a depasi recordul actual de viteza cu un astfel de automobil. Cu aceasta forma aerodinamica, []. continuă pe Playtech

Hamilton lauda monopostul Mercedes: Cea mai buna masina pe care am pilotat-o

Lewis Hamilton a condus Marele Premiu al Malaysiei de la inceput si pana la sfarsit, cand a obtinut prima victorie din 2014 pe circuitul de la Sepang.

Este cea mai stilish vedeta de la noi, insa refuza sa poarte jeansi!

Sophia este una din cele mai non conformiste vedete din Romania in ceea ce priveste stilul vestimentar. A surprins pana acum in nenumarate feluri la evenimentele mondene la care a fost invitata, afisand vestimentatii inedite, multe dintre ele creatii proprii.

Kelemen: Cea mai acceptabila solutie pentru TVR este insolventa.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca solutia in cazul TVR trebuie propusa de Consiliul de Administratie, aratand ca sunt trei solutii mari si late, dar, in opinia sa, cea mai acceptabila este insolventa, relateaza Mediafax. Solutia pentru TVR trebuie propusa din partea Consiliului de Administratie. Sunt trei solutii mari si late in acest moment: intrarea in incapacitate de plata, insolventa sau desfiintarea televiziunii. Nu stiu Consiliul de Administratie ce decizie va .

Romania, cea mai mare rata a deceselor in accidente rutiere din UE. Cati bani de la buget arde moartea pe sosele

Rata deceselor in accidente rutiere produse anul trecut in Romania, 92 de morti la un milion de locuitori, a scazut cu 9% fata de 2012, insa este, in continuare, cea mai ridicata din UE, unde media acestui indicator este 52, arata Comisia Europeana CE).

Basescu, la Maratonul de programare: Cea mai mare resursa a Romaniei este inteligenta

Cea mai mare resursa a Romaniei este inteligenta, oar acest lucru trebuie sa fie valorificat de industria IT. O spune presedintele Traian Basescu, care reitereaza faptul ca, pentru dezvoltarea acestei ramuri.

Antonescu: Aderarea Romaniei la NATO, cea mai mare reusita diplomatica si istorica.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca apartenenta Romaniei la NATO este probabil cea mai mare reusita diplomatica si istorica a tarii noastre si a multumit Armatei, cetatenilor romani, dar si Regelui Mihai I si fostului presedinte Emil Constantinescu, informeaza Mediafax. In numele PNL, vreau sa multumesc tuturor acelor personalitati publice, oameni politici, lideri politici, membri ai guvernelor, parlamentari, diplomati care au lucrat pentru ca .

Romania are, in continuare, cea mai mare rata a deceselor in accidente rutiere din UE

Rata deceselor in accidente rutiere produse anul trecut in Romania, 92 de morti la un milion de locuitori, a scazut cu 9% fata de 2012, insa este, in continuare, cea mai ridicata din UE, unde media acestui.

HTC admite ca dopeaza One (M8) pentru rezultate excelente in teste si are cea mai buna reactie de pana acum

Samsung a fost prima companie prinsa ca isi pune telefoanele pe steroizi digitali. Acum, HTC este prinsa ca face acelasi lucru pe One M8), dar ofera cea mai buna reactie: recunoaste si spune ca utilizatorii decid.

Administratia publica, cea mai buna scoala pentru cariera

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat astazi, in Chisinau, ca administratia publica reprezinta cea mai buna scoala pentru construirea unei cariere solide, promitandu-le studentilor de la Academia de Studii Economice din Moldova dezvoltarea unui concept de colaborare intre Ministerul Fondurilor Europene MFE) si academiile de studii economice din Bucuresti si Chisinau, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

DESCOPERIRE incredibila facuta de cercetatorii americani: Ei ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei

Microbii care produc metan, un gaz cu un puternic efect de sera, ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei, petrecuta in urma cu 252 de milioane de ani, care a determinat disparitia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )