Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO Magia Sarbatorilor de Iarna a cuprins Aradul. Mai multe cladiri stralucesc in noapte

Adevărul Adevărul,
FOTO Magia Sarbatorilor de Iarna a cuprins Aradul. Mai multe cladiri stralucesc in noapte

Aradul a imbracat haine de sarbatoare, marti seara, cu numai cateva zile inainte de Ziua Nationala a Romaniei. Ghirlandele luminoase si elemente decorative atrag privirile. continuă pe Adevărul

Sapte moldoveni, retinuti in Italia in timpul unui botez. Acestia ar fi comis mai multe jafuri din magazine VIDEO

Sapte moldoveni cu varste cuprinse intre 22 si 37 de ani au fost retinuti de catre politia italiana, iar alti doi au fost dati in cautare pentru mai multe furturi din baruri si magazine din orasul Parma. La operatiunea de retinere au participat circa 50 de politisti. Oamenii legii au dat buzna intr-un local din orasul Reggio Emilia,unde sase dintre cetatenii Republicii Moldova sarbatoreau botezul copilului unuia dintre ei.

Functionarii APIA Dambovita protesteaza de mai multe zile

Angajatii APIA Dambovit protesteaza de mai multe zile, nemultumiti ca de la 1 ianuarie le vor fi reduse salariile cu sume cuprinse intre 700 si 2. 800 de lei. O alta nemultumire a salariatilor din Angentiile de Plati in Agricultura este ca cei din birourile judetene castiga mult mai putin decat cei care lucreaza la Bucuresti.

VIDEO Tot mai multe doamne la volanul autobuzelor: Unii ne admira, altii ne trimit la cratita

Din ce in ce mai multe femei sunt vazute la volanul autobuzelor din municipiul Buzau. Atragerea doamnelor intr-o meserie care pe vremuri era numai a barbatilor tine de strategia de modernizare a societatii de transport public urban. Majoritatea soferitelor provin din randul fostelor taxatoare care s-au ambitionat sa obtina permisul pentru aceasta categorie de autovehicule.

VIDEO Tot mai multe femei la volanul autobuzelor: Unii ne admira, altii ne trimit la cratita

Din ce in ce mai multe femei sunt vazute la volanul autobuzelor din municipiul Buzau. Atragerea doamnelor intr-o meserie care pe vremuri era numai a barbatilor tine de strategia de modernizare a societatii de transport public urban. Majoritatea soferitelor provin din randul fostelor taxatoare care s-au ambitionat sa obtina permisul pentru aceasta categorie de autovehicule.

VIDEO Un copil de trei ani a fost salvat dintr-o casa in flacari de mama lui. Acoperisul imobilului si mobila din mai multe camere s-au facut scrum

Pompierii galateni au intervenit astazi cu mai multe autospeciale la un incendiu care a izbucnit la o casa din localitatea galateana Pechea. Focul a pornit de la un cos de fum care se infundase.

Peste 1700 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe locuri vacante, la cules de capsuni, in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 781 locuri de munca vacante, cele mai multe, 800, in Spania, la cules de capsuni.

Vine zapada! Cod portocaliu de ninsori pentru mai multe judete ale tarii

Vin ploile si ninsorile. ANM a emis duminica un cod galben de ploi insemnate pentru mai multe judete din Muntenia, Oltenia si sudul Moldovei. in plus, incepand de luni va ninge puternic.

Microbuz romanesc implicat in accident in Ungaria; trei persoane au murit si mai multe au fost ranite

Un microbuz romanesc a fost implicat, sambata, intr-un accident in Ungaria. Din primele informatii se pare ca autovehiculul a intrat in coliziune cu un autocar inmatriculat in Ungaria, iar trei persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite.

Calarasi: Zeci de politisti din mai multe judete ii cauta pe cei doi barbati suspectati ca au injunghiat mortal un barbat si au ranit-o pe sotia acestuia

Zeci de politisti din mai multe judete, dar si de la Politia de Frontiera, cauta, de mai bine de 12 ore, cei doi barbati suspectati ca au injunghiat mortal un barbat in judetul Calarasi si au ranit-o pe sotia acestuia. Operatiunile continua si sambata, fiind organizate filtre pe principalele artere din zona, informeaza news. ro.

Inspectoratul de Stat in Constructii va face mai multe controale. Pentru asta angajeaza inca 200 de oameni

In urmatorii doi ani se va suplimenta numarul de angajati ai ISC, de la 814 la 1014, urmand sa suporte cheltuielile in plus de circa 33 de milioane de lei pe an din bugetul propriu, se arata intr-un proiect al Ministerului Dezvoltarii. Scopul majorarii numarului de personal este colectarea unor sume mai mari la bugetul de stat, rezultate in urma celor peste 32. 000 de controale ce vor fi efectuate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )