Libnet.ro
UNICEF

11:15

VIDEO Un copil de trei ani a fost salvat dintr-o casa in flacari de mama lui. Acoperisul imobilului si mobila din mai multe camere s-au facut scrum

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un copil de trei ani a fost salvat dintr-o casa in flacari de mama lui. Acoperisul imobilului si mobila din mai multe camere s-au facut scrum

Pompierii galateni au intervenit astazi cu mai multe autospeciale la un incendiu care a izbucnit la o casa din localitatea galateana Pechea. Focul a pornit de la un cos de fum care se infundase. continuă pe Adevărul

Un copil de trei ani din Galati a ajuns in spital dupa ce s-a intoxicat cu fum

In urma unui incendiu izbucnit intr-o casa din comuna Pechea din Galati, un copil in varsta de trei ani a ajuns in spital cu arsuri la nivelul cailor respiratorii.

Vaslui: Accident pe trecerea de pietoni. O femeie si copilul sau de trei ani au fost raniti

O femeie si copilul ei de trei ani au fost accidentati in timp traversau strada vineri dimineta. Acestia s-au angajat in traversare pe la trecerea de pietoni din zona Crucea Garii, din municipiul.

intr-un magazin din Bucuresti a fost gasita carne expirata de trei ani

Inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4 au gasit si confiscat intr-un magazin carne expirata de trei ani. De asemenea, inspectorii au confiscat branza, mezeluri, lapte si.

Robotul martian facut din piese de Tetrix a castigat concursul Exo-Ro. Un liceu din Eforie castiga competitia nationala pentru a doua oara in trei ani

O echipa de la Grupul Scolar Carmen Sylva din Eforie a castigat, pentru a doua oara in trei ani, Exo-Ro - concursul national de roboti teleghidati aflat la a treia editie, ce a fost organizat in weekendul 24-26 noiembrie de Agentia Spatiala Romana ROSA) impreuna cu Biroul European de Resurse pentru Educatie Spatiala ESERO Romania.

Carne expirata de trei ani, descoperita intr-un cunoscut magazin din Capitala

Carne expirata de trei ani, branza, lapte, mezeluri si dulciuri cu termene de valabilitate depasite de luni intregi au fost gasite de inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4, la un.

Carne expirata de trei ani, branza, lapte, mezeluri si dulciuri cu termene de valabilitate depasite de luni intregi, confiscate de la un magazin din Capitala

Carne expirata de trei ani, branza, lapte, mezeluri si dulciuri cu termene de valabilitate depasite de luni intregi au fost gasite de inspectorii Directiei Generale de Politie Locala Sector 4, la un magazin alimentar si la o unitate de tip fast-food din zona Tineretului.

Alro a semnat o facilitate de credit de 167 de milioane de dolari, pe o perioada de trei ani

Compania Alro, cel mai mare producator de aluminiu din Europa continentala excluzand Rusia si Peninsula Scandinava), a semnat o facilitate de credit in valoare de 167 de milioane de dolari, pe o perioada de trei ani, potrivit unui comunicat de presa.

in fiecare seara, fiul sau de trei ani se trezea si spunea ca fantomele nu-l lasa sa doarma. intr-una din nopti, mama se afla in camera copilului si a facut descoperirea socanta. Nu erau fantome, ci ... (FOTO)

In fiecare seara, fiul lor de doar trei ani se trezea din somn si le spunea parintilor ca fantomele nu-l lasa sa doarma. intr-o seara, mama micutului se afla in camera copilului,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )