Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Tot mai multe doamne la volanul autobuzelor: Unii ne admira, altii ne trimit la cratita

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tot mai multe doamne la volanul autobuzelor: Unii ne admira, altii ne trimit la cratita

Din ce in ce mai multe femei sunt vazute la volanul autobuzelor din municipiul Buzau. Atragerea doamnelor intr-o meserie care pe vremuri era numai a barbatilor tine de strategia de modernizare a societatii de transport public urban. Majoritatea soferitelor provin din randul fostelor taxatoare care s-au ambitionat sa obtina permisul pentru aceasta categorie de autovehicule. continuă pe Adevărul

VIDEO Tot mai multe femei la volanul autobuzelor: Unii ne admira, altii ne trimit la cratita

Din ce in ce mai multe femei sunt vazute la volanul autobuzelor din municipiul Buzau. Atragerea doamnelor intr-o meserie care pe vremuri era numai a barbatilor tine de strategia de modernizare a societatii de transport public urban. Majoritatea soferitelor provin din randul fostelor taxatoare care s-au ambitionat sa obtina permisul pentru aceasta categorie de autovehicule.

Suspendarea presedintelui, o arma politica scoasa tot mai des din rastel

Suspendarea presedintelui a fost repusa pe tapet in aceasta saptamana. in ultimul deceniu au existat mai multe initiative pe acest subiect si de doua ori Parlamentul s-a pronuntat in favoarea suspendarii.

VIDEO Un copil de trei ani a fost salvat dintr-o casa in flacari de mama lui. Acoperisul imobilului si mobila din mai multe camere s-au facut scrum

Pompierii galateni au intervenit astazi cu mai multe autospeciale la un incendiu care a izbucnit la o casa din localitatea galateana Pechea. Focul a pornit de la un cos de fum care se infundase.

Peste 1700 locuri de munca in strainatate. Cele mai multe locuri vacante, la cules de capsuni, in Spania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 781 locuri de munca vacante, cele mai multe, 800, in Spania, la cules de capsuni.

Vine zapada! Cod portocaliu de ninsori pentru mai multe judete ale tarii

Vin ploile si ninsorile. ANM a emis duminica un cod galben de ploi insemnate pentru mai multe judete din Muntenia, Oltenia si sudul Moldovei. in plus, incepand de luni va ninge puternic.

Microbuz romanesc implicat in accident in Ungaria; trei persoane au murit si mai multe au fost ranite

Un microbuz romanesc a fost implicat, sambata, intr-un accident in Ungaria. Din primele informatii se pare ca autovehiculul a intrat in coliziune cu un autocar inmatriculat in Ungaria, iar trei persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite.

Calarasi: Zeci de politisti din mai multe judete ii cauta pe cei doi barbati suspectati ca au injunghiat mortal un barbat si au ranit-o pe sotia acestuia

Zeci de politisti din mai multe judete, dar si de la Politia de Frontiera, cauta, de mai bine de 12 ore, cei doi barbati suspectati ca au injunghiat mortal un barbat in judetul Calarasi si au ranit-o pe sotia acestuia. Operatiunile continua si sambata, fiind organizate filtre pe principalele artere din zona, informeaza news. ro.

Cod galben de ceata in 17 judete in urmatoarele ore, pe mai mai multe sosele circulatia fiind ingreunata din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora. Pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, pe Autostrada Soarelui si pe A3, dar si pe drumuri nationale din mai multe judete politistii anunta ca se circula cu dificultate.

Cod galben de ceata in 17 judete in urmatoarele ore, pe mai mai multe sosele circulatia fiind ingreunata din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri seara, o avertizare cod galben de ceata pentru 17 judete din intreaga tara, fiind anuntata scaderea vizibilitatii in unele locuri si sub 50 de kilometri la ora. Pe autostrada Bucuresti Pitesti, pe Autostrada Soarelui si pe A3, dar si pe drumuri nationale din mai multe judete politistii anunta ca se circula cu dificultate.

Cod galben de ceata in mai multe judete si in municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata ce determina scaderea vizibilitatii. Si Bucurestiul se afla sub avertizare de ceata pana la ora 09.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )