Libnet.ro
UNICEF

23:45

FOTO Mesterii populari din toata tara si-au dat intalnire la Husi

Adevărul Adevărul,
FOTO Mesterii populari din toata tara si-au dat intalnire la Husi

Cel mai asteptat eveniment de huseni este in plina desfasurare. Timp de trei zile, in intervalul 10-12 octombrie, pe aleea de langa parcul Rodna, husenii se pot delecta admirand si achizitionand produse 100% autentice. continuă pe Adevărul

FOTO Targul National de Agricultura, redeschis la Braila dupa 6 ani de pauza. Peste 40 de expozanti din toata tara s-au adunat in parcarea Promenada Mall

Dupa 6 ani de pauza, Camera de Comert, Industrie si Agricultura CCIA) Braila, a reluat traditia organizarii targurilor agricole de toamna. Editia din acest an a fost deschisa miercuri, 8 octombrie, si va dura pana sambata, 11 octombrie. Brailenii pot vizita targul zilnic pana vineri inclusiv, intre orele 10. 00 si 19. 00, iar sambata in intervalul 10.

Peste 18.800 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara

857 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in intreaga tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe locuri de munca se gasesc in Bucuresti, Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Tari din toata lumea iau masuri pentru a preveni raspandirea Ebola

Numeroase tari, incepand din Marea Britanie si pana in Nicaragua sau Statele Unite, anunta unele dupa altele o consolidare a controalelor la frontiere impuse calatorilor provenind din tarile cele mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )