Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Mexic: o femeie a nascut in fata spitalului din cauza asistentilor care au refuzat sa o primeasca

Adevărul Adevărul,
FOTO Mexic: o femeie a nascut in fata spitalului din cauza asistentilor care au refuzat sa o primeasca

O bastinasa dintr-un stat mexican a fost obligata sa nasca in fata unei clinici medicale, pe iarba din fata cladirii, din cauza ca asistentele si medicii au refuzat sa o primeasca in interiorul spitalului. Fotografia care o surprinde pe mama cu fata transfigurata de durerile nasterii, cu bebelusul la picioarele ei inca legat prin cordon ombilical, a facut inconjurul tarii si a declansat dezbateri ce au dus la suspendarea sefului clinicii. continuă pe Adevărul

John Kerry amana vizita in Filipine din cauza taifunului.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a decis amanarea vizitei programate in Filipine din cauza taifunului care ameninta arhipelagul, relateaza AFP. Din cauza taifunului, am decis amanarea vizitei in Filipine, a declarat John Kerry intr-o conferinta de presa organizata in Brunei, transmite Mediafax. Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat vizitele in Filipine si Malaysia, unde urma sa participe la summiturile APEC si ASEAN, din cauza crizei bugetare. Sunt dezolat ca nu pot merge .

Lisabona: Circulatia metroului, suspendata din cauza unei greve a angajatilor

Angajatii de la reteaua de metrou din LIsabona au intrat in greva, marti, din cauza scaderilor salariale inregistrate, astfel incat toate statiile de metrou din capitala Portugaliei au fost inchise.

FOTO SOCANTE: Cele mai mari DEZASTRE din ultimii 100 de ani, surprinse in imagini.

Dezastrele care au lovit omenirea ultimul secol au provocat moartea a zeci de milioane de oameni, au afectat viata a sute de milioane de persoane si au zdruncinat pana si cele mai solide economii ale lumii. Site-ul list25. com prezinta o serie de fotografii socante care au surprins efectele devastatoare ale celor mai mari dezastre din istoria recenta a omenirii. Aflati, din galeria foto de mai sus, care sunt dezastrele care au avut cel mai mare impact asupra umanitatii si asupra mediului .

Galatenii au trecut prin momente de panica, dupa ce sirenele antiaeriene din oras s-au declansat din cauza unei erori

Panica s-a instalat in municipiul Galati, luni seara, dupa ce sirenele antiaeriene s-au declansat din cauza unei erori de soft. Sirenele s-au declansat, luni, in jurul orei 20. 30, intr-o zona centrala.

in ultimele trei zile, trei persoane au decedat din cauza intoxicatiilor cu fum

In ultimele trei zile, trei persoane din judetele Sibiu si Mures au murit intoxicati cu fum dupa ce cosurile caselor in care locuiau s-au infundat, potrivit unui comunicat E. ON Gaz, citat de Mediafax.

Un oras din Suedia va fi mutat 3 kilometri din cauza exploatarii miniere din regiune

Orasul Kiruna din Suedia, cu 18. 000 de locuitori, va fi mutat 3 kilometri, din cauza exploatarii miniere din regiune. De mai bine de 100 de ani, rezidentii si-au dezvoltat orasul in jurul celei mai mari mine de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )