Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO: Mii de pitesteni, la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO: Mii de pitesteni, la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei

Pitestenii au iesit cu miile la parada militara de 1 Decembrie, dedicata aniversarii Zilei Nationale a Romaniei, desfasurata pe traseul Piata Primariei Piata Vasile Milea. continuă pe Adevărul

Deschiderea festivitatilor dedicate Zilei Nationale la Alba Iulia. A fost arborat drapelul national pe catargul din Cetate

Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni la Alba Iulia in prezenta a cateva sute de persoane care au asistat laarborarea Drapelului National pe catargul din Piata Tricolorului. La ceremonie au participat oficialitati, locuitori ai orasului dar si turisti veniti la Alba Iulia.

Directia 5 canta de 1 Decembrie la Pitesti. Programul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei

De 1 Decembrie, la Pitesti, pe langa actiunile cu caracter militar si istoric, sunt programate si spectacole - de la recitalul al Fanfarei Teatrului Al. Davila si intonarea Imnului de Stat, pana la concertul live al formatiei Directia 5. Anul acesta, ca urmare a tragediei din clubul Colectiv, Primaria Pitesti a decis sa nu mai organizeze foc de artificii.

Klaus Iohannis participa la parada militara organizata in Bucuresti cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti, incepand cu ora 11. 00, in Piata Constitutiei, la la parada militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, anunta Administratia Prezidentiala.

O harta imensa va fi construita in centrul Chisinaului cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei

Tinerii unionisti vor construi o harta imensa in centrul Chisinaului care va contine teritoriul Romaniei si cel al Republicii Moldova unit intr-un singur stat. Evenimentul este dedicat Zilei Nationale a tuturor romanilor si va avea loc marti, 1 decembrie, in Scuarul Catedralei Mitropolitane din Chisinau, la ora 15:00, transmite IPN.

FOTO Cum a fost sarbatorita Ziua Nationala in Targu Jiu: hora in Piata Prefecturii, depuneri de coroane, defilare si peste 2000 portii de fasole cu carnati

Targujienii au participat in numar mare la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei. Aproximativ 2000 de persoane au venit in Piata Prefecturii pentru a sarbatori 1 Decembrie.

Concert simfonic la Focsani, de Sfantul Andrei, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei

Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia Focsani organizeaza luni, 30 noiembrie, ora 19. 00, cel de-al doilea eveniment al stagiunii de concerte 2014-2015, un concert simfonic in ziua praznicului Sfantului Andrei, ocrotitorul romanilor.

Mesajul Statelor Unite pentru Romania cu ocazia Zilei Nationale

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis felicitari poporului roman, in numele presedintelui SUA Barack Obama, cu ocazia Zilei Nationale, pledand pentru aprofundarea si consolidarea parteneriarului Statelor Unite cu Romania.

Secretarul de stat american John Kerry transmite felicitari poporului roman, cu ocazia Zilei Nationale

Secretarul de Stat american John Kerry a transmis, luni, felicitari poporului roman, in numele presedintelui SUA Barack Obama, cu ocazia Zilei Nationale, pledand pentru aprofundarea si consolidarea parteneriarului Statelor Unite cu Romania. In numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, transmit felicitari tuturor romanilor cu ocazia celebrarii Zilei Unirii, a transmis John Kerry, potriviy unui comunicat al Departamentului de Stat american.

Programul manifestarilor de 1 Decembrie. Sarbatoarea romanilor incepe marti, la ora 10.00

Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei incep marti, 1 decembrie, la ora 10. 00, la monumentul Eroilor din piata Orizont. Calarasenii sunt asteptati cu mic, cu mare, la sarbatoare organizata de Primaria municipiului si Centrul Militar Judesean Calarasi.

VIDEO + FOTO. Mii de perechi de pantofi, aliniate in semn de protest in Piata Republicii din Paris. Ce simbolizeaza

Mii de persoane, intre care si secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, au aliniat in Piata Republicii din Paris mii de perechi de pantofi, cizme sau sandale, cu scopul de a reprezenta persoanele care nu pot protesta in urma interdictiei manifestatiilor impusa in cadrul starii de urgenta, decretata dupa atacurile comise in 13 noiembrie la Paris si Saint-Denis, soldate cu 130 de morti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )