Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Mos Craciun a ajuns si la copiii din centrele de plasament

Adevărul Adevărul,
FOTO Mos Craciun a ajuns si la copiii din centrele de plasament

Zeci de copii aflati in centrele de plasament din Oradea au avut parte de o surpriza din partea tinerilor si femeilor din Partidul Democrat Liberal Bihor. Politicienii au dat dovada de marinimie, si le-au lasat celor cu care soarta a fost mai dura daruri de Craciun. continuă pe Adevărul

FOTO Mos Craciun a ajuns la Oradea cu trenul si a impartit sute de cadouri copiilor care l-au asteptat

Nu a fost zapada la Oradea, in ajunul Craciunului, dar acest lucru nu a fost o piedica pentru Mosul cel prin de daruri. Cu desaga plina, el a ajuns in orasul de pe Cris cu trenul, fiind intampinat de sute de copii. De aici, Mosul a calatorit in oras cu o trasura special impodobita pentru aceasta ocazie, oprindu-se in fata Primariei din Oradea si apoi in Oraselul Copiilor.

FOTO Mos Craciun a venit cu TIR-ul si a ajuns la 20 de copii din centrele de plasament oradene

In ajunul sarbatorilor de iarna, angajatii si compania H. Essers au venit in sprijinul Asociatiei Amia-Suflet de Copil si au organizat un eveniment memorabil. Totul a inceput in urma cu o luna, cand angajatii au donat sange in scop caritabil. Bonurile primite au fost apoi valorificate in cadouri pentru copiii din centrele de plasament oradene.

FOTO Mos Craciun a dat sania si renii pe o autospeciala a pompierilor

Mos Craciun a venit aseara la copiii pompierilor din Zalau. Probabil si pentru ca nu este zapada, Mosul n-a venit in sania sa trasa de reni, ci cu o autospeciala de interventie.

La Galati, Mos Craciun a renuntat la sanie in favoarea motoarelor cu multi cai putere

Copiii din doua centre de plasament au fost vizitati astazi de 20 de pasionati de motociclism care s-au echipat in Mos Craciuni! Desi au avut de infruntat ceata, motociclistii au strabatut la. pedala strazile orasului si au ajuns cu bine la destinatie.

Jandarmi pe post de Mos Craciun la copiii cu autism din Caracal

Gest de solidaritate demn de urmat al jandarmilor olteni. Marti 24 decembrie, personalul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Olt a fost alaturi de o parte din persoanele nevoiase din judet, printre acestia numarandu-se copiii cu autism din cadrul Scolii Generale nr. 1 din orasul Caracal, precum si alte opt familii sarace din judet.

FOTO. Primul Craciun al Sofiei Anais. Nepoata presedintelui, in costum de Mos Craciun.

Presedintele Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care o tine in brate pe nepoata sa, Sofia Anais, alaturi de urarea Craciun fericit tuturor copiilor si parintilor lor!. Presedintele si nepoata sa se afla in fata unui brad impodobit, iar micuta poarta un costum de Mos Craciun. Fiica presedintelui, Elena Basescu a postat, de asemenea, pe pagina sa de Facebook o fotografie cu micuta Sofia Anais langa brad. Avem un Craciun insorit si sper sa aveti parte cu totii .

Mos Craciun ii cheama pe vasluieni in Centrul Civic al orasului

Toti copiii din municipiul Vaslui sunt asteptati astazi, incepand cu ora 16:00, in Piata Civica a orasului la intalnirea cu Mos Craciun.

VIDEO Mos Craciun cascador: a dus cadourile si s-a rasturnat cu masina in decor

Mos Craciun Extrem in Alba. Dupa ce a dus cadouri la copii a realizat o cascadorie periculoasa, in urma careia a ajuns pe masa medicilor de la ambulanta. Totul s-a intamplat langa Alba Iulia si a avut ca personaj principal un cunoscut cascador.

[P] VIDEO Mos Craciun, taximetrist pentru o zi in Bucuresti

Cu 5 zile inainte de Craciun, Mosul s-a alaturat Star Taxi pentru a le face o surpriza clientilor care folosesc aplicatia de smartphone dedicata. In locul unui taxi obisnuit, clientii au fost dusi la destinatie cu o limuzina. Singurul ren ramas in echipa lui Mos Craciun, Rudolf, s-a asigurat ca pasagerii ajung la timp la destinatie prin traficul aglomerat al Capitalei. Intra in articol pentru a vedea aventurile lui Mos Craciun in limuzina Star Taxi.

Exclusiv! Ce isi doreste Carmen Negoita de la Mos Craciun

Carmen Negoita nu mai crede demult in Mos Craciun si ne-a marturisit chiar ca, de cativa ani incoace, ea este propriul ei Mos. Anul acesta isi doreste ca de Craciun sa primeasca o tableta de ultima generatie, iar pentru anul ce urmeaza, fashion blogger-ul are planuri marete!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )