Libnet.ro
UNICEF

14:00

[P] VIDEO Mos Craciun, taximetrist pentru o zi in Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 [P] VIDEO Mos Craciun, taximetrist pentru o zi in Bucuresti

Cu 5 zile inainte de Craciun, Mosul s-a alaturat Star Taxi pentru a le face o surpriza clientilor care folosesc aplicatia de smartphone dedicata. In locul unui taxi obisnuit, clientii au fost dusi la destinatie cu o limuzina. Singurul ren ramas in echipa lui Mos Craciun, Rudolf, s-a asigurat ca pasagerii ajung la timp la destinatie prin traficul aglomerat al Capitalei. Intra in articol pentru a vedea aventurile lui Mos Craciun in limuzina Star Taxi. continuă pe Hotnews

VIDEO Mos Craciun a trecut pe la 30 de copii saraci din Ploiesti

Mos Craciun a lasat luni, la cantina sociala a lui Nini Macelaru din Ploiesti, pachete cu dulciuri pentru 30 de copii din oras ale caror familii sunt foarte sarace.

VIDEO Spectacolul Mos Craciun e o jigodie se joaca la Bucuresti

Mos Craciun e o jigodie / Le Pere Noel est une ordure, regizat de Andreea Bibiri, va fi pus in scena luni, 23 decembrie, de la 19. 00, la Godot Teatru Cafe din Capitala. Le Pere Noel est une ordure este o piesa-cult, creata in Franta, in 1979. Trei ani mai tarziu, in 1982, a aparut si filmul cu acelasi nume, regizat de Jean-Marie Poire, a carui vizionare a devenit o traditie in Franta, in perioada sarbatorilor de iarna.

FOTO VIDEO La Timisoara, renii lui Mos Craciun chiar pot sa zboare

Zeci de copii l-au intampinat cu urale pe Mos Craciun in centrul Timisoarei. Cel mai popular batranel din lume a ajuns in mijlocul lor insotit de un ren si de doi spiridusi, calatorind intr-un mod inedit: au coborat pe franghie din balconul Operei.

Exclusiv! Ce isi doreste Carmen Negoita de la Mos Craciun

Carmen Negoita nu mai crede demult in Mos Craciun si ne-a marturisit chiar ca, de cativa ani incoace, ea este propriul ei Mos. Anul acesta isi doreste ca de Craciun sa primeasca o tableta de ultima generatie, iar pentru anul ce urmeaza, fashion blogger-ul are planuri marete!.

Pompierii argeseni au fost ajutorul lui Mos Craciun pentru oamenii sarmani

Pompierii argeseni au facut un gest nobil in preajma sarbatorilor de iarna. Au strans mana de la mana si au sprijinit pe Mos Craciun in misiunea sa. Astfel, au adus zambetul pe buze si au umplut masa de Craciun a trei familii sarmane, cu bunatati.

Mos Craciun, escortat de aviatia americana

In Ajunul Craciunului, sute de mii de copii din toata lumea se vor aduna in jurul calculatoarelor sau telefoanelor pentru a urmari in timp real traseul lui Mos Craciun, in timp ce aduce cadouri.

FOTO Mos Craciun a dat sania si renii pe o autospeciala a pompierilor

Mos Craciun a venit aseara la copiii pompierilor din Zalau. Probabil si pentru ca nu este zapada, Mosul n-a venit in sania sa trasa de reni, ci cu o autospeciala de interventie.

Mos Craciun a venit pentru toti copiii din platoul emisiunii Sinteza Zilei

Pentru ca au fost foarte cuminti, pentru ca au fost bucuria si lumina parintilor lor, copiii greu incercati de viata au primit cadouri de la Mos.

Politistii vasluieni s-au transformat in Mos Craciun pentru copiii cu dizabilitati de la Centrul din Negresti

Ca in fiecare an, politistii vasluieni s-au transformat in mesagerii lui Mos Craciun si au impartit cadouri copiilor de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Negresti.

GRAFIC Matematica lui Mos Craciun

O echipa de oameni de stiinta britanici au creat un ghid care incearca sa raspunda la toate intrebarile copiilor legate de Mos Craciun. Astfel s-a aflat ca cel mai iubit batranel cu barba viziteaza 1,6 miliarde de copii intr-o singura noapte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )