Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO Mos Craciun cascador: a dus cadourile si s-a rasturnat cu masina in decor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mos Craciun cascador: a dus cadourile si s-a rasturnat cu masina in decor

Mos Craciun Extrem in Alba. Dupa ce a dus cadouri la copii a realizat o cascadorie periculoasa, in urma careia a ajuns pe masa medicilor de la ambulanta. Totul s-a intamplat langa Alba Iulia si a avut ca personaj principal un cunoscut cascador. continuă pe Adevărul

[P] VIDEO Mos Craciun, taximetrist pentru o zi in Bucuresti

Cu 5 zile inainte de Craciun, Mosul s-a alaturat Star Taxi pentru a le face o surpriza clientilor care folosesc aplicatia de smartphone dedicata. In locul unui taxi obisnuit, clientii au fost dusi la destinatie cu o limuzina. Singurul ren ramas in echipa lui Mos Craciun, Rudolf, s-a asigurat ca pasagerii ajung la timp la destinatie prin traficul aglomerat al Capitalei. Intra in articol pentru a vedea aventurile lui Mos Craciun in limuzina Star Taxi.

VIDEO Mos Craciun a trecut pe la 30 de copii saraci din Ploiesti

Mos Craciun a lasat luni, la cantina sociala a lui Nini Macelaru din Ploiesti, pachete cu dulciuri pentru 30 de copii din oras ale caror familii sunt foarte sarace.

FOTO VIDEO La Timisoara, renii lui Mos Craciun chiar pot sa zboare

Zeci de copii l-au intampinat cu urale pe Mos Craciun in centrul Timisoarei. Cel mai popular batranel din lume a ajuns in mijlocul lor insotit de un ren si de doi spiridusi, calatorind intr-un mod inedit: au coborat pe franghie din balconul Operei.

VIDEO Unde este Mos Craciun? Armata americana are raspunsul in fiecare an

Comandamentul Nord-American de Aparare Aeriana NORAD) il urmareste in fiecare an pe Mos Craciun, in traseul sau prin lume, cand acesta incearca sa puna cadouri la toata lumea. Traditia a inceput in 1955.

Exclusiv! Ce isi doreste Carmen Negoita de la Mos Craciun

Carmen Negoita nu mai crede demult in Mos Craciun si ne-a marturisit chiar ca, de cativa ani incoace, ea este propriul ei Mos. Anul acesta isi doreste ca de Craciun sa primeasca o tableta de ultima generatie, iar pentru anul ce urmeaza, fashion blogger-ul are planuri marete!.

Mos Craciun ii cheama pe vasluieni in Centrul Civic al orasului

Toti copiii din municipiul Vaslui sunt asteptati astazi, incepand cu ora 16:00, in Piata Civica a orasului la intalnirea cu Mos Craciun.

GRAFIC Matematica lui Mos Craciun

O echipa de oameni de stiinta britanici au creat un ghid care incearca sa raspunda la toate intrebarile copiilor legate de Mos Craciun. Astfel s-a aflat ca cel mai iubit batranel cu barba viziteaza 1,6 miliarde de copii intr-o singura noapte.

Pompierii argeseni au fost ajutorul lui Mos Craciun pentru oamenii sarmani

Pompierii argeseni au facut un gest nobil in preajma sarbatorilor de iarna. Au strans mana de la mana si au sprijinit pe Mos Craciun in misiunea sa. Astfel, au adus zambetul pe buze si au umplut masa de Craciun a trei familii sarmane, cu bunatati.

Cum sa vezi unde e Mos Craciun: Google si Microsoft au cei mai buni ochi

Ca Mos Craciun exista sau nu tine de fiecare, de varsta si educatie, dar ca-l poti urmari tine de Google, Microsoft si armata SUA. Cele trei entitati ofera uneltele necesare pentru a-i verifica fiecare pas, oras si cadou celui mai darnic om, fie el doar o poveste.

Mos Craciun, autorizat in mod oficial sa intre cu renii sai pe teritoriul Statelor Unite

Mos Craciun a fost autorizat in mod oficial luni sa intre pe teritoriul american alaturi de renii lui, considerati lipsiti de boli, de catre Ministerul Agriculturii, care, la fel ca alte ministere americane, se amuza combinand insolitul cu lucrurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )