Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Mos Craciun a ajuns la Oradea cu trenul si a impartit sute de cadouri copiilor care l-au asteptat

Adevărul Adevărul,
FOTO Mos Craciun a ajuns la Oradea cu trenul si a impartit sute de cadouri copiilor care l-au asteptat

Nu a fost zapada la Oradea, in ajunul Craciunului, dar acest lucru nu a fost o piedica pentru Mosul cel prin de daruri. Cu desaga plina, el a ajuns in orasul de pe Cris cu trenul, fiind intampinat de sute de copii. De aici, Mosul a calatorit in oras cu o trasura special impodobita pentru aceasta ocazie, oprindu-se in fata Primariei din Oradea si apoi in Oraselul Copiilor. continuă pe Adevărul

FOTO Mos Craciun a dat sania si renii pe o autospeciala a pompierilor

Mos Craciun a venit aseara la copiii pompierilor din Zalau. Probabil si pentru ca nu este zapada, Mosul n-a venit in sania sa trasa de reni, ci cu o autospeciala de interventie.

FOTO Mos Craciun a ramas fara reni: altfel nu se explica de ce a ales sa vina la Galati pe... bicicleta

Zeci de pasionati de mersul pe doua roti s-au echipat ieri in Mos Craciun si au facut un tur al orasului, chiar daca afara erau -4 grade Celsius. Membrii Clubului de Ciclism din Galati s-au tras in poze cu cele mai frumos luminate locuri din oras.

FOTO. Primul Craciun al Sofiei Anais. Nepoata presedintelui, in costum de Mos Craciun.

Presedintele Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care o tine in brate pe nepoata sa, Sofia Anais, alaturi de urarea Craciun fericit tuturor copiilor si parintilor lor!. Presedintele si nepoata sa se afla in fata unui brad impodobit, iar micuta poarta un costum de Mos Craciun. Fiica presedintelui, Elena Basescu a postat, de asemenea, pe pagina sa de Facebook o fotografie cu micuta Sofia Anais langa brad. Avem un Craciun insorit si sper sa aveti parte cu totii .

Mos Craciun, escortat de aviatia americana

In Ajunul Craciunului, sute de mii de copii din toata lumea se vor aduna in jurul calculatoarelor sau telefoanelor pentru a urmari in timp real traseul lui Mos Craciun, in timp ce aduce cadouri.

VIDEO Mos Craciun cascador: a dus cadourile si s-a rasturnat cu masina in decor

Mos Craciun Extrem in Alba. Dupa ce a dus cadouri la copii a realizat o cascadorie periculoasa, in urma careia a ajuns pe masa medicilor de la ambulanta. Totul s-a intamplat langa Alba Iulia si a avut ca personaj principal un cunoscut cascador.

[P] VIDEO Mos Craciun, taximetrist pentru o zi in Bucuresti

Cu 5 zile inainte de Craciun, Mosul s-a alaturat Star Taxi pentru a le face o surpriza clientilor care folosesc aplicatia de smartphone dedicata. In locul unui taxi obisnuit, clientii au fost dusi la destinatie cu o limuzina. Singurul ren ramas in echipa lui Mos Craciun, Rudolf, s-a asigurat ca pasagerii ajung la timp la destinatie prin traficul aglomerat al Capitalei. Intra in articol pentru a vedea aventurile lui Mos Craciun in limuzina Star Taxi.

Exclusiv! Ce isi doreste Carmen Negoita de la Mos Craciun

Carmen Negoita nu mai crede demult in Mos Craciun si ne-a marturisit chiar ca, de cativa ani incoace, ea este propriul ei Mos. Anul acesta isi doreste ca de Craciun sa primeasca o tableta de ultima generatie, iar pentru anul ce urmeaza, fashion blogger-ul are planuri marete!.

Mos Craciun ii cheama pe vasluieni in Centrul Civic al orasului

Toti copiii din municipiul Vaslui sunt asteptati astazi, incepand cu ora 16:00, in Piata Civica a orasului la intalnirea cu Mos Craciun.

GRAFIC Matematica lui Mos Craciun

O echipa de oameni de stiinta britanici au creat un ghid care incearca sa raspunda la toate intrebarile copiilor legate de Mos Craciun. Astfel s-a aflat ca cel mai iubit batranel cu barba viziteaza 1,6 miliarde de copii intr-o singura noapte.

Pompierii argeseni au fost ajutorul lui Mos Craciun pentru oamenii sarmani

Pompierii argeseni au facut un gest nobil in preajma sarbatorilor de iarna. Au strans mana de la mana si au sprijinit pe Mos Craciun in misiunea sa. Astfel, au adus zambetul pe buze si au umplut masa de Craciun a trei familii sarmane, cu bunatati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )