Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO A murit Aurel Antonie, unul dintre cei mai varstnici veterani de razboi din Romania. Urma sa implineasca 106 ani

Adevărul Adevărul,
FOTO A murit Aurel Antonie, unul dintre cei mai varstnici veterani de razboi din Romania. Urma sa implineasca 106 ani

A supravietuit celor doua razboaie, Siberiei, dar si inchisorii comuniste. Aurel Antonie, se nascusela 26 octombrie 1914, in Tomsani Valcea. S-a stins din viata miercuri, 5 februarie 2020, in Horezu. continuă pe Adevărul

A murit Bebe Pitei, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai Constantei

Alexe Bebe) Pitei a fost unul dintre cei mai cunoscuti fotografi ai Constantei, prin mainile lui trecand generatii de tineri care au vrut sa deprinda tainele obiectivului foto.

Harta clanurilor mafiote din Romania. Legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai periculosi interlopi

Sunt zone controlate de interlopi de multa vreme. Lupta pentru suprematie este una continua. Multi sunt la inchisoare pentru ca au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, dar isi exercita puterea si asa prin intermediul locotenentilor. Harta clanurilor mafiote din Romania si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei mai .

O NOUA ALIANTA IN AVIATIE: Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic lanseaza unul dintre cel mai importante parteneriate din lume

Cu doar putin timp in urma, Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic au anuntat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selectie mai larga de rute si progame extinse de fidelizare pasagerilor care calatoresc intre Europa, Marea Britanie si America de Nord, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

O NOUA ALIANTA IN AVIATIE: Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic lanseaza unul dintre cele mai importante parteneriate din lume

Cu doar putin timp in urma, Air France, KLM, Delta si Virgin Atlantic au anuntat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selectie mai larga de rute si progame extinse de fidelizare pasagerilor care calatoresc intre Europa, Marea Britanie si America de Nord, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Procurorul general al Bulgariei, despre Vasil Bojkov, regele jocurilor de noroc, zis Craniul: Este unul dintre cei mai periculosi bulgari dupa 89

Noua ancheta demarata impotriva omului de afaceri bulgar Vasil Bojkov, arestat in Emiratele Arabe Unite, este despre infractiuni crime de jocurile de noroc, a dezvaluit procurorul general al Bulgariei, Ivan Ghesev.

DUMNEZEULE MARE! S-a intamplat NENOROCIREA! A MURIT cand nu se astepta nimeni...

Unul dintre cei mai mari elefanti din Africa, pahiderme ai caror colti uriasi ajung pana la pamant, a murit din cauze naturale, a anuntat miercuri Serviciul pentru fauna salbatica din Kenya KWS), relateaza.

FOTO Antreprenorul din turism care a renuntat la job-uri bine platite in IT si vanzari. Acum are un centru de echitatie

Un bucurestean care se visa prezentator de televiziune a devenit unul dintre cei mai importanti investitori in domeniul turismului din Dambovita. Ionut Popescu 40 de ani) nu a lucrat deloc in presa, desi a terminat Facultatea de Jurnalism, dar a investit bani multi intr-un centru de echitatie.

Oamenii fara adapost sunt cei mai vulnerabili dintre noi

Cel mai greu e cu frigul. in rest, te descurci cum poti, ne spune un barbat pe la vreo 40 de ani incerti, la Adapostul Odesa, locul unde oamenii strazii isi gasesc, macar pentru o noapte, linistea si siguranta. Ar putea avea mai mult dar cel mai probabil are mai putin. Viata pe strada e grea. Nu a ales sa fie aici. Abandonat de parinti, dintr-o familie disfunctionala, si-a petrecut o parte din viata in orfelinat, de unde a fugit, pentru a scapa de batai. Este povestea multora dintre cei care ajung pe strada - copii ai orfelinatelor, carora statul nu le ofera un sprijin odata ce au iesit de acolo.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Gene Reynolds, creator al serialului cult MASH, a murit la varsta de 96 de ani

Gene Reynolds, un gigant discret al televiziunii americane, cunoscut pentru ca a creat impreuna cu Larry Gelbart unul dintre cele mai populare seriale din istorie, MASH, a murit la varsta de 96 de ani, a scris The Hollywood Reporter.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )