Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO Noul BMW X5: SUV-ul german ajunge la a treia generatie. Vezi cum arata!.

România Liberă România Liberă,
FOTO Noul BMW X5: SUV-ul german ajunge la a treia generatie. Vezi cum arata!.

BMW X5 a ajuns la cea de-a treia generatie, urmand sa fie lansat pe piata in toamna acestui an. BMW ne dezvaluie primele imagini oficiale cu SUV-ul care urmeaza sa fie produs in SUA. Modelul a primit o serie de modificari, insa aspectul ramane destul de fidel generatiei precedente. Noul X5 vine sa contracareze succesul lui Audi Q3, unul dintre principalii sai rivali, insa daca va reusi acest lucru depinde foarte mult si de gusturile clientilor, deoarece nemultumitii ar putea spune ca noua . continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE Asa arata noul BMW X5. Masina va fi lansata in Romania in noiembrie

BMW a publicat primele fotografii cu a treia generatie a SUV-ului X5, model ce va fi lansat si in Romania in luna noiembrie din acest an, potrivit importatorului local, BMW Group Romania. Noul BMW X5 este mai mare decat modelul care va iesi din productie si vine inclusiv cu optiune pentru un al treilea rand de scaune.

Noul BMW X5, imagini si informatii oficiale

BMW a publicat primele informatii oficiale despre a treia generatia X5. Fondator al segmentului Sports Activity Vehicle si lider global in segment, noul BMW x5 va fi disponibil la lansare in compania a trei propulsoare.

Noi imagini cu noul BMW X5, asteptat pe piata in luna noiembrie (FOTO)

Un nou set de imagini cu urmatoarea generatia BMW X5 a fost facut public, reconfirmand evolutia stilistica discreta si echiparea masinii cu cele mai noi gadgeturi. Imaginile confirma faptul ca layout-ul g.

FOTO Primul BMW Pininfarina, colaborare de lux intre cele doua mari companii. Vezi ce a iesit!.

BMW va prezenta in cadrul concursului de eleganta Villa dEste 2013 un model unicat, Gran Lusso Coupe. Acesta este rodul unei prime colaborari intre BMW si casa de design Pininfarina. Conceptul este un coupe cu patru locuri care pare sa prefigureze reintoarcerea unui model istoric, Seria 8, conform autocar. co. uk. Seria 8 a fost produs intre 1989 - 1999, insa in ultima perioada zvonurile ca modelul ar putea reintra pe linia de productie s-au intensificat. Conceptul Gran Lusso Coupe ar putea .

FOTO Noul Logan MCV, disponibil in Romania incepand de la 7.790 euro. ...

Noul model Dacia Logan MCV a fost lansat in Romania in cadrul unui eveniment special organizat la Teatrul National Bucuresti si a carui gazda a fost Horia Brenciu. Cea de a doua generatie a breakului romanesc este disponibil in show-roomurile din tara incepand cu data de 29 mai, la un pret de pornire de 7. 790 euro. Lansat in cadrul unui eveniment in care cuvantul de ordine a fost excelenta, Logan MCV se doreste a fi un model fara compromisuri la pretul pe care il ofera, situat intre modelul .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )