Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Noul Fiat 500 L cu 7 locuri, cea mai mare buburuza din istorie.

România Liberă România Liberă,
FOTO Noul Fiat 500 L cu 7 locuri, cea mai mare buburuza din istorie.

Fiat lanseaza saptamana viitoare cea mai mare versiune a modelului 500, o legenda in gama constructorului italian. Monovolumul cu 7 locuri este al doilea model lansat de Fiat anul acesta, dupa ce o alta versiune al lui 500, L Trekking, a fost prezentat la Geneva. Lansat pe segmentul masinilor de familie, modelul este propunerea celor de la Fiat pentru o masina mai mica decat un break de clasa compacta, dar cu spatiu pentru bagaje similar, mai mare decat un model de clasa mica, dar la fel de . continuă pe România Liberă

FOTO Fabrica de bere din Buzau, cea mai importanta din grupul Ursus

Fabrica de bere din Buzau a implinit 35 de ani de existenta. La inceputurile sale, producea putin, insa suficient pentru aprovizionarea braseriilor si magazinelor alimentare din tot judetul. Acum, este una dintre cele mai mari fabrici de bere din tara si produce sortimente dinte cele mai bine vandute: Ursus, Timisoreana sau Peroni.

Romania, cea mai inchisa piata politica.

In 1990, cu 71 partide inscrise in cursa electorala dintre care 9 intrau in Senat si 17 in Camera Deputatilor), este posibil sa fi avut cel mai deschis sistem de partide din Europa. Ne-am zis ca e prea de tot, si de atunci am tot schimbat legislatia, care este astazi cea mai restrictiva din Europa. Spun asta in primul rand din cauza numarului de 25. 000 de membri fondatori, din cel putin 18 judete cel putin 700 membri in fiecare) necesar infiintarii unui nou partid. Pentru comparatie, in .

Cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, finalizata pe blocul Neptun Deep

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom anunta ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D.

ExxonMobil si Petrom au finalizat cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom anunta ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D.

Cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, finalizata pe blocul Neptun Deep

ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited EMEPRL) si OMV Petrom au anuntat ca au finalizat cu succes campania de achizitia seismica 3D pe blocul Neptun Deep, cea mai mare campanie de seismica 3D inregistrata in Marea Neagra, acoperind o suprafata de peste 6. 000 de kilometri patrati, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Dusa: Repatrierea ranitilor din Muntenegru, cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN

Ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat, luni seara, cand a prezentat, la Baza 90 din Otopeni, cele doua aeronave care ii vor aduce marti in tara pe romanii raniti in accidentul din Muntenegru, ca aceasta este cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN, potrivit Mediafax.

VIDEO Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai

Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, monumentala Burj Khalifa din Dubai de 828 metri inaltime. Au fost postate panorame de la diverse etaje ale cladirii, dar si imagini spectaculoase captate din afara cladirii, de unde se vad zgarie-norii bogatului oras din Emirate.

Privelistea din pe cea mai inalta cladire din lume, vazuta prin ochii Google Street View

Google Street View ofera acum posibilitatea de a vizita cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa, si de a admira privelistea ametitoare, potrivit CNet.

Vodafone, aproape de cea mai mare achizitie din 2007 pana in prezent: Ofera 7,7 miliarde euro pe cel mai mare operator de cablu TV din Germania

Vodafone a decis sa cumpere cel mai mare operator de cablu TV din Germania, Kabel Deutschland, cu 7,7 miliarde euro 10 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie a sa din 2007 si pana in prezent, informeaza Reuters. Contopirea celor doua companii va crea unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii integrate TV, internet si telefonie), cu venituri de 11,5 miliarde euro, iar la finalul tranzactiei Vodafone va avea 32,4 milioane clienti de telefonie mobila, 5 milioane de clienti de internet si 7,6 milioane de clienti TV in Germania.

Bancul zilei: Cea mai importanta persoana din istoria omenirii

Intr-o gradinita din America, educatoarea le promite copiilor 2 dolari daca vor raspunde exact la intrebarea: Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii? Se scoala Sean, irlandezul, si zice ca.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )