Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO Organizatorii de la Australian Open, nevoiti sa amane startul partidelor. Ce s-a intamplat joi dimineata

Adevărul Adevărul,
FOTO Organizatorii de la Australian Open, nevoiti sa amane startul partidelor. Ce s-a intamplat joi dimineata

Organizatorii de la Australian Open au ziua si provocarea la editia din 2020. Joi dimineata, terenurile exterioare din complexul Melbourne Park erau acoperite cu apa si mult praf, motiv pentru care s-au inregistrat intarzieri de peste doua ore la startul primelor partide. Doar pe trei arene s-a putut juca conform planificarii initiale: Rod Laver Arena, Margaret Court Arena si Melbourne Arena, acestea fiind dotate cu acoperis retractabil. continuă pe Adevărul

Simona Halep rasfatata de organizatorii Australian Open

Pentru al doilea meci consecutiv Simona Halep evita temperaturile ridicate din timpul zilei la Melbourne.

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

Australian Open: Organizatorii au anuntat cand va avea loc meciul Soranei Cirstea

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul de miercuri, zi in care va avea loc si meciul dintre Sorana Cirstea 74 WTA) si Cori Gauff 67 WTA). Prima confruntare dintre cele doua jucatoare se va disputa pe Melbourne Arena, nu mai devreme de ora 03:50 ora Romaniei).

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Australian Open, ziua a 3-a. Reperele: duel de la distanta Federer - Djokovic, primul nume din Top 8 - OUT si rana lui Dimitrov

Ziua a treia a introdus in ecuatia Australian Open-ului un nou element dupa caldura si ploaie: vantul! Organizatorii sunt insa multumiti: meciurile iau avant, au scapat de restante si povestile sunt cat se poate de interesante. Adevarul va prezinta toate fazele si rezultatele notabile.

Australian Open, ziua a 4-a. Bilant fain al primelor 10 favorite, ce au facut in decisiv Wawrinka si Thiem + circ a la Kyrgios

Australian Open si-a stabilit tablourile complete pentru saisprezecimi la simplu feminin si masculin. Au fost probleme, joi, pe terenurile exterioare, startul fiind intarziat din cauza acumularii apei si a prafului, de peste noapte. 16 meciuri de dublu au fost amanate, dar, la simplu, suntem in grafic. Cum v-am obisnuit, Adevarul va prezinta toate reperele si rezultatele zilei a 4-a de la Melbourne.

La box, arbitrul l-ar fi numarat pana la 8. De acolo insa, l-a ucis pe Dimitrov |Povestile Australian Open: americanul reinventat de mentorul lui Jim Courier

Daca acesta ar fi un meci de box, arbitrul l-ar fi numarat pana la opt. Este ametit si confuz. Sunt cuvintele lui Brad Gilbert despre americanul Tommy Paul, miercuri, la patru ore de la startul duelului acestuia din turul doi cu Grigor Dimitrov, la Australian Open 2020. in direct, la tv.

Pericol pe teren, la Australian Open. Tot mai multe jucatoare cad secerate. Pozitia organizatorilor

Primul Grand Slam al anului a luat startul pe 20 ianuarie, dar mai multi sportivi sunt nemultumiti de faptul ca nu pot juca in conditii optime din cauza calitatii precare a aerului si a fumului toxic produs de incendiile de vegetatie. in calificari, o sportiva a cazut pe teren si a fost nevoita sa abandoneze .

Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Organizatorii de la Australian Open au anuntat deja programul zilei de marti, o zi in care va intra in scena si Simona Halep. Meciul fostei finaliste de la Melbourne cu Jennifer Brady va avea loc pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara.

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )