Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Parc national fotografiat timp de patru ani. Tapul Bulbucila, model pentru sedintele foto

Adevărul Adevărul,
FOTO Parc national fotografiat timp de patru ani. Tapul Bulbucila, model pentru sedintele foto

Pe Daniel Mirlea, fotograf de natura si wildlife - salbaticie, asa cum singur se prezinta, l-am descoperit prin intermediul pozelor fascinante imortalizate in Parcul National Cozia, din judetul Valcea, si postate pe contul sau de Facebook, alaturi de comentariile povestilor sale vizuale. Peisajele hibernale surprinse in Carpatii Meridionali, pe perioada ultimilor patru ani, par desprinse din basmele copilariei. continuă pe Adevărul

Seful unui ONG pentru drepturile omului din Cecenia, condamnat la patru ani de inchisoare

Oiub Titiev, seful ONG-ului rus pentru drepturile omului Memorial, a fost condamnat luni la patru ani de inchisoare la termenul procesului in care a fost gasit vinovat de posesie ilegala de drogul, proces denuntat de catre partizanii activistului ca fiind unul fabricat, relateaza AFP.

Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare

Fostul deputat Cristian Rizea, trimis in judecata de DNA alaturi de omul de afaceri Lucian Coltea, a fost condamnat, astazi, la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Instanta suprema a ramas in pronuntare in dosarul in care Alina Bica cere desfiintarea condamnarii la patru ani

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au ramas in pronuntare, luni, in dosarul in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a cerut, prin avocat, admiterea contestatiei in anulare si desfiintarea sentintei definitive de condamnare la 4 ani de inchisoare pronuntata de completul de 5. Cererea a fost facuta in baza deciziei Curtii Constitutionale privind constituirea completurilor de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )