Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO Peste 6 milioane de lei pentru modernizarea a 18 strazi din Oradea

Adevărul Adevărul,
FOTO Peste 6 milioane de lei pentru modernizarea a 18 strazi din Oradea

18 strazi din Oradea, din cartierul Iosia, sunt in curs de afaltare. S-au ales strazile pe care au fost amplasate deja retelele de utilitati, iar investitia se ridica la aproximatic 6 milioane. Lucrarile vor trebui finalizate in cel mult trei luni. continuă pe Adevărul

Guvernul aloca peste 200 milioane lei pentru localitatile afectate de inundatii

Guvernul a aprobat alocarea a 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrari de refacere a instrastructurii locale afectate de precipitatiile din perioada mai-iunie 2016, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

Guvernul aloca peste 200 milioane lei pentru localitatile afectate de inundatii

Guvernul a aprobat alocarea a 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrari de refacere a instrastructurii locale afectate de precipitatiile din perioada mai-iunie 2016.

Pentru finalizarea noului Centru de Afaceri al Brasovului mai sunt necesare peste 33 milioane lei

Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri din zona Institutului Cartofului a ramas fara constructor de la finele lunii februarie, dupa ce contractul de executie, semnat cu o firma din Buzau, a expirat.

Ce se intampla in localitatile afectate de inundatii. E un efort considerabil al Guvernului

Guvernul a alocat, in sedinta de miercuri, peste 200 de milioane de lei pentru localitatile afectate de inundatiile din ultimele doua luni, aceasta fiind o prima etapa. Guvernul aloca peste 200.

Centru sportiv de peste 16 milioane de lei, deschis saptamana trecuta, fara autorizatie de securitate la incendiu

Un centru turistic pentru agrement si sport, inaugurat saptamana trecuta, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu. Consiliul Judetean Dolj a aprobat, joi, prelungirea termenului pentru obtinerea tuturor avizelor legale de functionare pana la 1 noiembrie.

Votat: Chisinaul are buget pentru 2016, dar si deficit de peste 100 milioane de lei

Consilierii municipiului Chisinau au votat miercuri, 6 iulie, in lectura finala, proiectul bugetului pentru anul 2016. Acesta a fost votat de 44 de consilieri din totalul de 51.

Primaria Capitalei cumpara barcute si hidrobiciclete de 1,8 milioane lei de la o firma care distribuie cornuri si mere in scoli

Primaria Capitalei achizitioneaza barcute, vaporase, caiace si hidrobiciclete pentru activitati de agrement pe lacurile Floreasca si Tei de la o firma care distribuie cornuri si mere in scolile din judetele Ialomita, Teleorman si in sectoarele 2 si 3 din Capitala. Coincidenta sa nu, actionarul firmei Astra Bucuresti Co Prod SRL, care are sediul in Voluntari, poarta acelasi nume ca sotul primaritei Capitalei: Pandele.

Finantele se asteapta ca populatia sa cumpere toate titlurile din emisiunea de 100 milioane lei Fidelis Centenar

Statul se asteapta ca populatia sa subscrie integral emisiunea de titluri Fidelis Centenar, prin care autoritatile isi propun sa atraga de la persoane fizice suma de 100 milioane lei, pe o perioada de doi ani, cu dobanda de 2,15%, la fel ca in cadrul.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea oblgatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

Cel mai scump RCA din ultimii 25 de ani! Soferul de Logan a ajuns sa plateasca minimum 1.050 de lei pentru asigurarea obligatorie

Un sofer de 34 de ani care conduce, in Bucuresti, o Dacia Logan de 1,6 litri trebuie sa plateasca minimum 1. 050 de lei pentru asigurarea oblgatorie, acesta fiind cel mai mare nivel de prima perceput.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )