Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Premiera la Timisoara. Primul concert cu casti din Romania. Spectatorii s-au simtit in lumea lor

Adevărul Adevărul,
FOTO Premiera la Timisoara. Primul concert cu casti din Romania. Spectatorii s-au simtit in lumea lor

Grupul timisorean Sebastian Spanache Trio a lansat albumul A Pashas Abstinence, in cadrul unui concert live amplificat cu sistem silent. Evenimentul s-a desfasurat pe un pod din Timisoara. continuă pe Adevărul

FOTO Premiera la Timisoara. Primul concert cu casti din Romania: Spectatorii s-au simtit in lumea lor

Grupul timisorean Sebastian Spanache Trio a lansat albumul A Pashas Abstinence, in cadrul unui concert live amplificat cu sistem silent. Evenimentul s-a desfasurat pe un pod din Timisoara.

Cum s-au distrat Giulia, Bianca Ionita si Sore la inaugurarea primului cocept-store VANS din Romania

O multime de vedete autohtone, printre care CRBL, Bianca Ionita, Giulia Anghelescu, sore, Anca Serea, Irina Mohora, Geanina Ilies, Ovidiu Buta, Andreea Ibacka sau Sonia Argint Ionescu, au luat parte, la sfarsitul saptamanii trecyte, la un eveniment uber-cool, organizat cu ocazia inaugurarii primului concept-store VANS din Romania.

Echipa F1 din Romania asteapta verdictul lui Bernie Ecclestone

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca va admite din 2015 doua echipe noi in Formula 1. Prima a fost anuntata, o echipa americana, iar a doua este gruparea din Romania, Forza Rossa, cea a importatorului in Romania, care asteapta raspunsul in aceste zile pentru a sti daca intra n F1 din 2015 sau mai are de stat un an.

Masini de lux furate din Romania, vandute in Turcia si Afganistan

Hotii de masini au gasit o noua piata de desfacere pentru masinile furate din Romania: Afganistan, via Turcia. Politia aspart, joi, o grupare care e ocupa de acest export.

STAREA DRUMURILOR din Romania. Cifre OFICIALE: cati kilometri de autostrada au fost facuti anul trecut

Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant, si doar o treime din intreaga retea de drumuri, care insumeaza 85. 000 de kilometri la nivel national, era modernizata la sfarsitul.

Starea drumurilor din Romania: Aproape 40% sunt pietruite si de pamant. Cati kilometri de autostrada s-au construit anul trecut

Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant, si doar o treime din intreaga retea de drumuri, care insumeaza 85. 000 de kilometri la nivel national, era modernizata la sfarsitul anului trecut, reiese din datele transmise vineri de Institutul National de Statistica INS) si citate de Mediafax. La sfarsitul anului trecut, drumurile publice totalizau 84. 887 kilometri, din care 17. 110 km 20,2%) drumuri nationale, 35. 587 km 41,9%) drumuri judetene si 32. 190 km 37,9%), drumuri comunale.

Uniunea Editorilor din Romania: Cifrele de afaceri cerute firmelor care vor sa participe la licitatia pentru manualele digitale scot din joc 90% din edituri. Vom cere Ministerului Educatiei sa revina asupra documentatiei

Firmele care vor sa participe la licitatia pentru manualele digitale trebuie sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 11 milioane de RON, daca doresc sa realizeze manualul de Comunicare in limba romana pentru clasa I, se arata in documentatia publicata in SEAP. Mai bine de 90% din edituri sunt scoase din joc in acest fel, a declarat astazi Claudiu Istrate, directorul executiv al Uniunii Editorilor din Romania. Acesta a anuntat ca Uniunea va cere Ministerului Educatiei sa revina asupra documentatiei, prin clarificari si prin contestatii, iar daca aceste lucruri nu se intampla, ne vom adresa justitiei.

Bucharest Wheels Arena 2014, SINGURUL festival auto-moto si sporturi extreme din ROMANIA

Intre 13 si 15 iunie 2014, in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, se va desfasura cea de a III-a editie a SINGURULUI festival auto-moto si sporturi extreme din ROMANIA - Bucharest Wheels Arena.

Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

Doar o mica parte dintre persoanele care isi cumpara bilet de avion din Romania opteaza si pentru o asigurare de calatorie, in ciuda faptului ca acest produs, care acopera riscuri importante, costa doar cativa euro.

Business Report: Unde se gasesc cei mai ieftini carburanti pe autostrazile din Romania; ANL promoveaza la Bucuresti apartamente din Alba Iulia, Ploiesti sau Timisoara; Cand va fi gata lotul I din autostrada Nadlac-Arad; Cum arata viitorul afacerilor?

Romania nu este deloc pregatita sa raspunda mediului de afaceri. Excelenta Sa Philippe Beke, ambasadorul Belgiei in Romania, sustine ca, in comparatie. Energia, domeniul in care strainii au adus cei multi bani in Romania in 2014: 230 de milioane de euro. In primele trei luni ale anului, investitorii straini activi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )