Libnet.ro
UNICEF

09:15

FOTO: Prima licitatiede obiecte de arta din acest an organizata de Casa Goldart-Ghildush, ...

România Liberă România Liberă,
FOTO: Prima licitatiede obiecte de arta din acest an organizata de Casa Goldart-Ghildush, ...

Luni 27 ianuarie, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia - diversificate ca genuri si maniera, grafica si pictura reunite sunt cat se poate de elocvente pentru amplitudinea artelor in Romania moderna. De la grafica lui Theodor Aman, intemeietorul Scolii de Arte frumoase din Bucuresti aniversm anul acesta 150 de ani de la crearea acestei institutii) la pictura marilor nostri artisti Theodor Pallady, Gheorghe Petrascu, Nicolae Tonitza, Iosif Iser, Camil Ressu, Octav Bancila, Nicolae Vermont, . continuă pe România Liberă

Mall-ul AFI Palace Cotroceni ar putea introduce din acest an parcarea cu plata

Mall-ul AFI Palace Cotroceni ar putea introduce din acest an parcarea cu plata, potrivit Mediafax. ro. David Hay, directorul executiv al AFI Europe Romania spune ca in parcarea mall-ului parcheaza si cei care care nu vin la mall, dar locuiesc in zona, ceea ce aglomeraza foarte mult parcarea mai ales iarna si in weekend. In plus, proprietarii mall-ului doresc sa amenajeje inca 400 locuri de parcare.

Parcare cu plata in mallul AFI Cotroceni din acest an

AFI Europe vrea sa introduca in acest an un sistem de plata a parcarii in centrul comercial AFI Palace Cotroceni si are in vedere extinderea cu inca 400 de locuri de parcare, pentru a rezolva problema aglomeratiei pe perioada de iarna si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )