Libnet.ro
UNICEF

16:15

FOTO: Prima saptamana a Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, in imagini fascinante

România Liberă România Liberă,
FOTO: Prima saptamana a Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, in imagini fascinante

O saptamana si 25 de meciuri au trecut de la debutul Campionatului Mondial din Brazilia. continuă pe România Liberă

Ce jucatori au interzis la sex pe perioada Campionatului Mondial de Fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal, desfasurat perioada aceasta in Brazilia, este o competitie extrem de importanta cu o miza foarte mare. Tocmai de aceea, atentia jucatorilor trebuie sa fie exclusiv indreptata catre castigarea partidelor pe care le disputa. Pentru a se asigura de acest lucru, antrenorii au creat seturi clare de reguli in ceea ce priveste sexul pe parcursul desfasurarii World Cup!.

Campionatul Mondial din Brazilia: cate bilete au cumparat fanii echipelor

Suporterii sunt seva fotbalului profesionist, spunea Michael Platini , fost jucator de fotbal si presedinte al UEFA din 2007. Tribunele nu au fost mereu pline la meciurile jucate la Campionatul Mondial din Brazilia, insa un clasament al.

Noisemaker pentru Campionatul mondial de fotbal

Campionatul mondial de fotbal din Brazilia este in plina desfasurare. Puteti realiza o jucarie viu colorata, care aplauda, pentru intreaga familie un noisemaker in culorile tarii pe care o doriti castigatoare la aceasta editie! Nu aveti nevoie decat de o unealta Dremel 4200 cu varfuri de carbura pentru gravare, lemn de 3 mm grosime, creion, hartie de calc, pensula moale, vopsea, banda si snur colorate.

Nigeria - Iran 0-0. Prima remiza si primul meci fara goluri de la Cupa Mondiala din Brazilia

Nigeria si Iran au terminat la egalitate, scor 0-0, primul lor meci de Cupa Mondiala din Brazilia, disputat la Curitiba, in cadrul grupei F. Este prima remiza si prima partida fara goluri de la actuala editie a C.

FOTO CM 2014. Turneul final din Brazilia, in imagini inedite

Turneul final al Campionatului Mondial de fotbal este un bun prilej pentru suporteri de a-si etala inventivitatea cand vine vorba de elementele vestimentare neconventionale purtate in timpul partidelor.

Scandal la Mondial! Patru CUNOSCUTI FOTBALISTI, in IPOSTAZE NUD pe INTERNET! Vezi AICI fotografiile explicite!

Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia are parte numai de scandaluri inca de la ceremonia de deschidere. De la playback-ul.

FOTO: Cum arata Festivalul Mondial al Tineretului de la Moscova, din 1957

In 1957, la Moscova s-a desfasurat Festivalul Mondial al Tineretului, o adevarata replica data de comunisti Jocurilor Olimpice.

Vladimir Putin va participa la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale din Brazilia

Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in Brazilia pentru a asista la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale, avand in vedere ca Rusia va gazdui urmatoarea editie a competitiei, relateaza AFP.

Olanda obtine a doua victorie la Cupa Mondiala din Brazilia, 3-2 cu Australia

Olanda nu a mai repetat prestatia senzationala din meciul cu Spania, dar a reusit sa revina dupa ce a fost condusa si sa obtina a doua victorie in grupa B a Cupei Mondiale, 3-2 cu Australia. Robin van Persie .

Andreea Balan, prima declaratie despre barbatul misterios din viata ei: O a doua relatie poate veni dupa un esec VEZI ce spune si despre KEO!

Andreea Balan este din nou fericita. Cantareata si-a recapatat zambetul dupa despartirea dureroasa de Keo si pare sa fie din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )