Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO. Reuters, despre condamnarea lui Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

România Liberă România Liberă,
FOTO. Reuters, despre condamnarea lui Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Reuters scrie ca este al doilea caz din guvernul Ponta dobarat de acuzatii grave, dupa cel al ministrului Finantelor, Darius Valcov, care a demisionat dupa ce a fost inceputa o ancheta in cazul sau, privind fapte de coruptie. Dragnea a negat infractiunile si a promis sa demisoneze daca este condamnat . continuă pe România Liberă

Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvern, doborat de acuzatii grave

Condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosrul Referendumului a produs ecouri rapid si in presa internationala. Jurnalistii de la Reuters noteaza intr-un articol ca aceasta este.

Antonescu, despre condamnarea lui Dragnea: Nu am participat efectiv la organizarea referendumului. Eram la Cotroceni

Crin Antonescu, fostul copresedinte al USL si presedinte interimar al Romaniei in timpul referendumului de suspendare a presedintelui Traian Basescu din iulie 2012, a declarat pentru stiripesurse. ro ca ceea ce stiu eu din ceea ce am vazut si am trait este ca nu s-a petrecut ceva ilegal.

Crin Antonescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Din ce am vazut eu, nu s-a petrecut ceva ilegal. Nu am participat efectiv la organizarea campaniei pentru ca eram presedinte interimar

Crin Antonescu, cel care a condus USL alaturi de Victor Ponta, a acordat pentru Stiripesurse o reactie la condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul. Nu stiam, pentru ca nu sunt in tara. Este.

Ponta tuna pe Facebook dupa condamnarea lui Dragnea. Ce spune despre PNL

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a reactionat destul de dur la adresa Partidului National Liberal dupa condamnarea prietenului sau, Liviu Dragnea - ministrul Dezvoltarii, la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru fraude la referendumul de demitere al presedintelui Traian Basescu din iulie 2012.

Daniel Fenechiu, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Ma surprinde aceasta hotarare care nu face lumina (VIDEO)

Liderul PND, avocatul Daniel Fenechiu, se declara surprins de decizia instantei in cazul lui Liviu Dragnea, precizand ca lucrurile sunt mult mai grave fata de pedeapsa pe care acesta a primit-o. De regula,.

Secretarul general adjunct al PSD, despre condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumului: Noi eram convinsi 99% ca nu se poate da decat achitare

Sentinta in cazul dosarului Referendumul, cu precadere in cazul lui Liviu Dragnea, este surprinzatoare, potrivit secretarului general adjunct al PSD, Niculae Badalau. Este surprinzatoare. Noi eram.

CTP, dupa condamnarea lui Dragnea: Sentinta va fi prezentata ca un act de eroism in lupta cu Basescu. Nimeni nu-i va cere demisia lui Dragnea

Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Digi24 condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului. Aceasta prima sentinta nu are mare efect. Domnul Dragnea nu va.

Ion Cristoiu: Condamnarea lui Dragnea cu suspendare, o Frectie. Dosarul DNA a fost subtire, iar iCCJ este cea mai politizata institutie

Ion Cristoiu a comentat pe blogul personal condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inchisoare cu suspendare in Dosarul Referendumului. Jurnalistul are convingerea ca fraudarea Referendumului a existat, dar ca.

Lazaroiu, dupa condamnarea lui Dragnea: Vechii liberali au fost si ei parte la inselatorie

La scurt timp dupa ce instanta Curtii Supreme a decis condamnarea la 1 an de inchisoare cu suspendare pentru Liviu Dragnea pentru fraudarea referendumului din 2012, Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential, a scris pe contul sau de Facebook ca acum vechii liberali ar trebui sa isi toarne cenunsa in cap deoarece la referendumul de suspendare a presedintelui Traian Basescu si liberalii au luat parte, alaturi de pesedisti, la o inselatorie.

Primarita olteanca Lia Olguta Vasilescu a luat foc dupa condamnarea baronului Dragnea: Traim vremuri mizerabile! Ce mai inseamna statul de drept?

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri, 15 mai 2015, la un an de inchisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012, privind demiterea fostului presedinte Traian Basescu. Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a avut o reactie extrem de dura fata de decizia magistratilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )