Libnet.ro
UNICEF

20:31

FOTO. RISE Project: Dragnea urmeaza sa ne dea in judecata pentru ancheta privind afacerile sefului PSD in Brazilia

România Liberă România Liberă,
FOTO. RISE Project: Dragnea urmeaza sa ne dea in judecata pentru ancheta privind afacerile sefului PSD in Brazilia

Citeste si: FOTO. Rise Project: Cine l-a insotit pe seful PSD in calatoriile in Brazilia. Numai in 2010, Liviu Dragnea ar fi ajuns in Fortaleza de 16 ori . continuă pe România Liberă

FOTO. Rise Project: Cine l-a insotit pe seful PSD in calatoriile in Brazilia. Numai in 2010, Liviu Dragnea ar fi ajuns in Fortaleza de 16 ori

Seful PSD, Liviu Dragnea, ar fi mers in Brazilia, de mai multe ori, alaturi de reprezentanti ai companiei TelDrum, de patronul sinucigas al Regiotrans, dar si de proaspat angajata secretara de la minister, precizeaza Rise Project, care a publicat o ancheta realizata altaruri de reporterii unei televiziuni din Brazilia.

Rise Project: traseele lui Liviu Dragnea in Brazilia. De cate ori si cu cine a fost seful PSD la Fortaleza

Afacerile din Brazilia de pe urma carora a beneficiat presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana, scrie Rise Project intr-o noua investigatie despre intrarile lui Dragnea in Brazilia.

Directorul RISE Project, Paul Radu: Am plecat din presa traditionala fiindca nu puteam sa imi fac munca. Nu am putut publica anumite anchete

Paul Radu a declarat, intr-un interviu pentru publicatia online Timpolis, ca in urma anchetelor publicate de jurnalistii RISE Project privind afacerile presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, nicio institutie nu s-a autosesizat pentru a efectua verificari.

Afacerile lui Liviu Dragnea din Brazilia, anchetate pentru spalare de bani. Rise Project prezinta drumurile lui Daddy si a apropiatilor sai (FOTO)

Problemele pentru Liviu Dragnea! Afacerile facute de catre apropriati ai liderului PSD in Brazilia au intrat in vizorul procurorilor din tara sud-americana. Acestia vor cerceta o posibila spalare de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )