Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO S-a redeschis Gradina Japoneza din parcul Herastrau. Cum arata

Adevărul Adevărul,
FOTO S-a redeschis Gradina Japoneza din parcul Herastrau. Cum arata

Gradina Japoneza din parcul Herastrau a fost redeschisa publicului. Lucrarile de reabilitare, revitalizare si reamenajare peisagistica a Gradinii Japoneze au fost facute prin ALPAB, cu sprijinul peisagistilor recomandati de Ambasada Japoniei in Romania si al specialistilor Universitatii de Arhitectura Ion Mincu. continuă pe Adevărul

FOTO S-a redeschis Gradina Japoneza din parcul Herastrau

Gradina Japoneza din parcul Herastrau a fost redeschisa publicului. Lucrarile de reabilitare, revitalizare si reamenajare peisagistica a Gradinii Japoneze au fost facute prin ALPAB, cu sprijinul peisagistilor recomandati de Ambasada Japoniei in Romania si al specialistilor Universitatii de Arhitectura Ion Mincu.

Primaria Capitalei: Se redeschide Gradina Japoneza din Parcul Regele Mihai I (FOTO)

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca incepand de sambata, 14 aprilie, Gradina Japoneza din Parcul Regele Mihai I Herastrau) va fi redeschisa. Primaria Municipiului Bucuresti, prin ALPAB, cu.

Maimuta evadata de la gradina zoologica din Piata Neamt a fost prinsa

Maimuta care a evadatsambatadin gradina zoologica din Piatra-Neamt a fost capturata, a declaratcolonelul Mihai Ciprian Mitrea, inspectorul-sef al ISU Neamt. Maimuta a fost tranchilizata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )