Libnet.ro
UNICEF

08:15

Maimuta evadata de la gradina zoologica din Piata Neamt a fost prinsa

Antena3 Antena3,
Maimuta evadata de la gradina zoologica din Piata Neamt a fost prinsa

Maimuta care a evadatsambatadin gradina zoologica din Piatra-Neamt a fost capturata, a declaratcolonelul Mihai Ciprian Mitrea, inspectorul-sef al ISU Neamt. Maimuta a fost tranchilizata. continuă pe Antena3

UPDATE |ALERTA ZOO! O maimuta EVADATA alearga prin Piatra Neamt. Pompierii si politia FUG dupa ea prin tot orasul (VIDEO)

UPDATE, ora 19:00 Maimuta a fost prinsa, transmite Agerpres. Zarva mare la Piatra Neamt, unde o maimuta a evadat de la o gradina zoologica si alearga de bezmetica prin oras. Pe urmele ei, in urma.

ALERTA ZOO! O maimuta EVADATA alearga prin Piatra Neamt. Pompierii si politia FUG dupa ea prin tot orasul (VIDEO)

Zarva mare la Piatra Neamt, unde o maimuta a evadat de la o gradina zoologica si alearga de bezmetica prin oras. Pe urmele ei, in urma apelurilor facute de cetateni la 112, alearga politia si.

Alerta la Piatra Neamt. O maimuta a evadat de la Zoo si umbla libera prin oras - VIDEO

Imaginile zilei vin de la Piatra Neamt, acolo unde este o mobilizare impresionanta a autoritatilor pentru a prinde o maimuta evadata de la gradina zoologica din oras/ Animalul ar fi scapat in timp ce ingri.

Primaria Capitalei: Se redeschide Gradina Japoneza din Parcul Regele Mihai I (FOTO)

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca incepand de sambata, 14 aprilie, Gradina Japoneza din Parcul Regele Mihai I Herastrau) va fi redeschisa. Primaria Municipiului Bucuresti, prin ALPAB, cu.

Interventiile chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi au fost sistate

Interventiile chirurgicale programate, astazi, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi au fost sistate, iar pacientii care ar fi trebuit consultati au fost trimisi acasa, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )