Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTO: Serena Williams traieste o noua idila? Unde si cu cine a sarbatorit victoria de la Cincinnati

România Liberă România Liberă,
FOTO: Serena Williams traieste o noua idila? Unde si cu cine a sarbatorit victoria de la Cincinnati

Serena Williams si rapperul Drake ar fi impreuna. Imediat dupa ce a castigat finala contra jucatoarei de tenis numarul 3 WTA, Simona Halep, americanca a fost suprinsa, in ipostaze tandre, alaturi de artist, intr-un restaurant din Cincinnati. continuă pe România Liberă

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Cand si unde se vede finala

Simona Halep-Serena Williams LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sarba Jelena Jankovici, locul 25 WTA, calificandu-se in.

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Am incredere ca pot sa joc un meci bun. O sa incerc sa muncesc cat pot ca sa ajung numarul unu

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in finala de la Cincinnati din SUA, unde o va intalni pe americanca Serena Williams, locul 1 WTA. Ca urmare a calificarii in semifinalele.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Lovitura dura pentru Halep inaintea meciului cu Williams. Site-urile de tenis nu-i dau nicio sansa

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Williams ia primul set, dupa un inceput bun al lui Halep

Simona Halep-Serena Williams 1-1. Halep a avut mai multe minge de break, dar americanca serveste demential. Halep isi castiga serviciul. Tribuna ii scandeaza numele3-6. Williams castiga.

Finala de la Cincinnati: Simona Halep - Serena Williams - 3-6, 6-7 / Serena Williams castiga trofeul

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa duminica de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, scor 3-6, 6-7, in finala turneului de la Cincinnati, dupa un meci care a durat o ora si 45 de minute.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Verdict crunt pentru Simona dat o romanca

Simona Halep-Serena Williams LIVE Eu cred ca totul depinde de Serena. Simona trebuie sa fie puternica si sa nu greseasca. Depinde cum incepe Serena meciul, daca e in forma, e de nebatut. Te demoralizeaza cand are.

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

Serena Williams, numarul unu mondial in tenisul feminin, a declarat duminica, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, numarul doi mondial, in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 5), ca este mereu.

Serena Williams, catre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

Serena Williams, numarul unu mondial in tenisul feminin, a declarat duminica, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, numarul doi mondial, in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 5), ca este mereu.

VIDEO Serena Williams, castigatoare la Cincinnati - Cum a invins-o pe Simona Halep

Serena Williams a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati dupa o finala frumoasa cu Simona Halep. In urma acestui succes, jucatoarea din SUA conduce cu 6-1 la meciurile directe. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati cu Serena Williams

Pentru a 6-a oara in cariera Simona Halep a trebuit sa se recunoasca invinsa de Serena Williams, lidera absoluta a tenisului feminin mondial in acest moment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )