Libnet.ro
UNICEF

15:16

Serena Williams, catre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

B1 B1,
Serena Williams, catre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

Serena Williams, numarul unu mondial in tenisul feminin, a declarat duminica, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, numarul doi mondial, in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 5), ca este mereu. continuă pe B1

Serena Williams, despre Simona Halep: Sunt mereu onorata sa joc impotriva ta si de fiecare data cand jucam facem meciuri bune

Serena Williams, numarul unu mondial in tenisul feminin, a declarat duminica, dupa ce a invins-o pe Simona Halep, numarul doi mondial, in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-3, 7-6 5), ca este mereu.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Suma uriasa pe care o va castiga romanca in caz de victorie

Simona Halep-Serena Williams LIVE Simona Halep poate incasa un bonus urias daca va invinge in finala turneului de la Cincinnati, scrie dolce-sport. ro. Calificarea in finala la Cincinnati este recompensata cu un.

Simona Halep, locul 2 mondial, inaintea finalei din aceasta seara cu Serena Williams

Azi se va disputa finala intre numarul 1 si numarul 2 mondial la tenis feminin, intre Serena Williams si Simona Halep. Anuntul oficial al WTA confirma clasarea Simonei pe locul 2 mondial la tenis feminin, anunta Agerpres.

Serena Williams, in semifinale la Cincinnati. Ce sanse sunt sa joace in finala cu Simona Halep

Serena Williams, locul 1 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe Ana Ivanovici, locul 9 WTA si cap de serie numarul 6, calificandu-se astfel in semifinalele turneului de la Cincinnati.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Williams ia primul set, dupa un inceput bun al lui Halep

Simona Halep-Serena Williams 1-1. Halep a avut mai multe minge de break, dar americanca serveste demential. Halep isi castiga serviciul. Tribuna ii scandeaza numele3-6. Williams castiga.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Halep incepe spectaculos

Simona Halep-Serena Williams 2-1. Halep isi castiga serviciul, desi a fost condusa pe propriul serviciu. Romanca are o banda elastica pe piciorul stang. Williams reuseste si ea primul punct in meci.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Lovitura dura pentru Halep inaintea meciului cu Williams. Site-urile de tenis nu-i dau nicio sansa

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Verdict crunt pentru Simona dat o romanca

Simona Halep-Serena Williams LIVE Eu cred ca totul depinde de Serena. Simona trebuie sa fie puternica si sa nu greseasca. Depinde cum incepe Serena meciul, daca e in forma, e de nebatut. Te demoralizeaza cand are.

Finala de la Cincinnati: Simona Halep - Serena Williams - 3-6, 6-7 / Serena Williams castiga trofeul

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa duminica de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, scor 3-6, 6-7, in finala turneului de la Cincinnati, dupa un meci care a durat o ora si 45 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )