Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO SPECTACULOASE. Adrenalina in natura, de la cei mai CURAJOSI oameni din lume.

România Liberă România Liberă,
FOTO SPECTACULOASE. Adrenalina in natura, de la cei mai CURAJOSI oameni din lume.

Cum ar fi sa faci surf in Alaska, sa te cateri, in mijlocul iernii, pe o cascada inghetata, sa te arunci de pe o stanca inalta de 100 de metri sau sa sari cu bicicleta intr-un lac? Toate aceste aventuri pline de adrenalina au fost incercate de sportivi care nu s-au speriat sa mearga, in canoe, spre o cascada inalta de 46 de metri sau sa faca parasutism in mijlocul pustietatii, potrivit wired. com. Momentele impresionante au fost capturate de fotografi profesionisti, iar imaginile au fost . continuă pe România Liberă

E-mailul trimis de unul din cei mai puternici oameni din SUA imediat dupa ATENTATE: Sfarsitul se apropie. Asistam la NOUA ORDINE MONDIALA

America este tara tuturor posibilitatilor, a libertatii si a visurilor implinite. Dar tot de aici vin teorii ale conspiratiei care se raspandesc cu repeziciune in intreaga lume. Cine a provocat atentatele de.

FOTO VIDEO Top 15 cei mai bine platiti actori de la Hollywood

Talentul unui actor se masoara, in general, dupa banii pe care ajunge sa ii castige la finalul filmarilor pentru un film. Dar, pe langa indemanarea lor fireasca acestia ajung sa castige foarte bine si din contracte de publicitate.

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine un concert pe 23 septembrie

Trio Zamfirescu, cei mai buni chitaristi de muzica clasica din Romania, vor sustine pe 23 septembrie un concert in Piata George Enescu, in cadrul festivalului cu acelasi nume. Pentru a promova acest.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume vrea licenta pentru a organiza pariuri sportive online

Deutsche Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din lume, vrea sa obtina licenta pentru a organiza pariuri sportive online, anunta Reuters. in acest scop, grupul a formulat o.

FOTO SPECTACULOASE. Oameni care se arunca de pe stanci si se catara pe cascade inghetate.

Cum ar fi sa faci surf in Alaska, sa te cateri, in mijlocul iernii, pe o cascada inghetata, sa te arunci de pe o stanca inalta de 100 de metri sau sa sari cu bicicleta intr-un lac? Toate aceste aventuri pline de adrenalina au fost incercate de sportivi care nu s-au speriat sa mearga, in canoe, spre o cascada inalta de 46 de metri sau sa faca parasutism in mijlocul pustietatii, potrivit wired. com. Momentele impresionante au fost capturate de fotografi profesionisti, iar imaginile au fost .

Afla ce boala ucide anual mai multi oameni decat toate calamitatile naturale.

Limfomul non-Hodgkin, cea mai raspandita forma a cancerului limfatic, ucide anual mai multe persoane decat toate catastrofele naturale care se intampla de-a lungul unui an pe intreaga planeta. Aceasta boala este pe cat de agresiva, pe atat de putin cunoscuta. Un raport global arata ca in perioada 1990-2008 aproximativ 34. 000 de persoane si-au pierdut viata din cauza inundatiilor, furtunilor, alunecarilor de teren, temperaturilor extreme si incendiilor de padure. Limfomul non Hodgkin, .

INFOGRAFIE Cei mai fericiti dintre pamanteni: popoarele care se declara cel mai multumite de viata pe care o duc

Romanii au devenit mai tristi in ultimii sase ani, potrivit raportului anual publicat luni de Adunarea Generala a ONU. in prezent, Romania ocupa locul 90 din 156 in clasamentul care masoara fericirea pe baza a sase indicatori-cheie: PIB/ cap de locuitor, speranta de viata, prezenta cuiva pe care te poti baza, perceptia privind libertatea de a face alegeri, lipsa coruptiei si generozitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )