Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO Steaua, ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei, in ultimul meci de pe stadionul Ion Oblemenco

Adevărul Adevărul,
FOTO Steaua, ultima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei, in ultimul meci de pe stadionul Ion Oblemenco

Steaua a intregit lista echipelor calificate in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, CSU Craiova, in ultimul meci disputat pe stadionul Ion Oblemenco, care urmeaza sa fie demolat. continuă pe Adevărul

CFR Cluj, prima echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, cu 4-3, CS Mioveni. A fost o revenire spectaculoasa a clujenilor care, in minutul 62, erau condusi cu 3-0 de divizionara secunda.

Reactiile dupa primul esec al cuplului Cartu - Sandoi, in urma caruia Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua s-a calificat in penultimul act al Cupei Romaniei, eliminand CSU Craiova si consemnand prima infrangere a cuplului de pe banca tehnica a oltenilor, format din Sorin Cartu si Emil Sandoi.

Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Universitatea Cluj este a doua echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, miercuri seara, pe teren propriu, echipa Pandurii Targu Jiu, cu 1-0, intr-un meci din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Cealalta echipa calificata in semifinale este CFR Cluj.

Petrolul Ploiesti a invins ASA Targu Mures si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), echipa ASA Targu Mures, in sferturile de finala ale .

CFR Cluj a invins CS Mioveni, scor 4-3, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia CFR Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, cu scorul de 4-3, echipa de liga secunda CS Mioveni, in sferturile de finala ale competitiei, informeaza.

Universitatea Cluj a invins Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile .

Petrolul merge in semifinalele Cupei Romaniei dupa o victorie norocoasa cu ASA Targu Mures

ASA Targu Mures a avut doua bare si un penalty neacordat in meciul de joi seara cu Petrolul, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Numai ca Zeita Fortuna a fost cu ploiestenii, care au marcat in minutul 88 chiar dupa o faza la care erau sa ia gol si au invins cu 1-0. Petrolul a administrat celor de la ASA prima infrangere din acest sezon pe terenul propriu, primindaccesul in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.

Petrolul s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi seara, ASA Targu Mures, cu 1-0, in sferturile competitiei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Albin, in minutul 88.

Lipsa de fair-play continua la CFR Cluj, dupa o calificare indoielnica in semifinalele Cupei Romaniei

Calificarea reusita de CFR Cluj in semifinalele Cupei Romaniei, in detrimentul lui CS Mioveni 4-3), a starnit multe comentarii, fiind criticat modul in care cuplul de joc Tiago Lopes - Gregory Tade a colaborat pentruinscrierea celui de-al treilea gol al echipei sale, in vreme ce un adversar era cazut la pamant, iar situatia impunea oprirea jocului.

Steaua a invins CSU Craiova si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Steaua a invins, joi seara, cu scorul de 1-0 0-0), formatia CS Universitatea Craiova, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, si s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa acest.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )