Libnet.ro
UNICEF

01:06

Petrolul Ploiesti a invins ASA Targu Mures si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

B1 B1,
Petrolul Ploiesti a invins ASA Targu Mures si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Formatia Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana dupa ce a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), echipa ASA Targu Mures, in sferturile de finala ale . continuă pe B1

Cupa Romaniei: Petrolul elimina ASA Targu Mures, intr-un joc pe goluri, nu pe ocazii ratate

ASA Targu Mures a avut doua bare si un penalty neacordat in meciul de joi seara cu Petrolul, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Numai ca Zeita Fortuna a fost cu ploiestenii, care au marcat in minutul 88 chiar dupa o faza la care erau sa ia gol si au invins cu 1-0. Petrolul a administrat celor de la ASA prima infrangere din acest sezon pe terenpropriu, primindaccesul in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal alaturi de U Cluj si CFR Cluj.

Petrolul merge in semifinalele Cupei Romaniei dupa o victorie norocoasa cu ASA Targu Mures

ASA Targu Mures a avut doua bare si un penalty neacordat in meciul de joi seara cu Petrolul, din sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Numai ca Zeita Fortuna a fost cu ploiestenii, care au marcat in minutul 88 chiar dupa o faza la care erau sa ia gol si au invins cu 1-0. Petrolul a administrat celor de la ASA prima infrangere din acest sezon pe terenul propriu, primindaccesul in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal.

Patronii clubului de fotbal Petrolul Ploiesti raman in arest

Patronii clubului de fotbal Petrolul Ploiesti, fratii Daniel si Nicolae Capra, si directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, raman in arest, Curtea de Apel Ploiesti mentinand definitiv mandatele de arestare preventiva valabile pana pe 24 decembrie, emise de Tribunalul Prahova.

Petrolul s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi seara, ASA Targu Mures, cu 1-0, in sferturile competitiei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Albin, in minutul 88.

Universitatea Cluj a invins Pandurii Targu Jiu, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )